- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi A2
- Konular
- 22
Şubat ayı güncellemesinden sonra şarjım çok çabuk bitiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Son düzenleme:
9.2.3.1 güncellemesi nedir ?9.2.3.1 güncellemesini yükledim şarj da sorun yok
Çok teşekkürler kardeşim ama telefona ilk 1 yıl herhangi bir işlem yapmayı pek düşünmüyorum malum garantisi ip gibi...7.1.2 nin en son sürümüLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben Şubat güncellemesinden önce bir şarjla 2 gün takılıyordum. Şimdi 1 güne anca yetiyor... Sende kullanım süresi nedir ?9.2.3.1 güncellemesini yükledim şarj da sorun yok
Ocak ayı+ oreo kullanabilirsin ama bence şubata güncellemeDostlar ocak ayı güncellemesi + oreo paketini kuralım mı?
Üzerine de gelmişse şubat ayı güncellemesini yapalım. Şuan aralık + android 7 olarak kullanıyorum.
Tam olarak durum nedir?
Ben direk eski surume donucem deli gibi şarjım gidiyor launcherlar bile gunde %15 sarj tüketiyor pil optimizasyonu cok berbat olmus.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ocak ayina geri döneceğim.pil bende daha iyi gitmeye başladı hocam.. format atıp kullanmayı deneyin.
Miui sitesinden romu indir ve kur save user data isaretli olsun sonra geliştirici secenklerine gir manuel guncellemeleri kapat ben yaptim suanda iyi bakalım bi sorun yok gibi
Miui sitesindeki rom hangi ay yüklü olarak geliyor, ocak mı şubat mı ?Miui sitesinden romu indir ve kur save user data isaretli olsun sonra geliştirici secenklerine gir manuel guncellemeleri kapat ben yaptim suanda iyi bakalım bi sorun yok gibi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi