- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi A2 Lite
- Konular
- 2
Ben kurcaladım işe yarar bir ayar değil. Hatta daha kötü oluyor.Çentik ile ilgili gelmiş sanırım.
Ben kurcaladım işe yarar bir ayar değil. Hatta daha kötü oluyor.Çentik ile ilgili gelmiş sanırım.
Nano ekrandan olabilir. Şu anda sarjdayken ağır işleme durumu dahi giderildibende a2lite kullanıcısı olarak son güncelleme den sora dokunmatik çok aşırı yavaş yeni taktığım nano ekran koruyucudanmı bilmem ama bu akşam güncellemeden sora dokunmatik hassasiyeti çok sert basma gerektiriyo ve aşırı yavaş algılıyo umarım bir çözüm getiriler
Geliştirici ayarlarindan açılıyor çok lazim olan bir ayar degilO çentik ayarı bende yok, sebebi nedir acaba?
Geliştirici ayarini da derleme numarasina 6 7 defa basinca açilıyorGeliştirici ayarlarindan açılıyor çok lazim olan bir ayar degil
Şubat yamasından sonra herhangi bir değişiklik göremedim.
Sanki parmak izi okuması bi tık iyileşmiş gibi.
Bence önemli olan pil performansı nasıl olacak.
Pil çok çabuk tüketiyor sizde de öyle mi bende ekrani altı saat kullandıktan sonra bitiyorBu sorun hep telefondan telefona değişiyor. Bende aksine cok ama çok net görüntü alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil çok çabuk tüketiyor sizde de öyle mi bende ekrani altı saat kullandıktan sonra bitiyor