Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Şuana kadar ki en iyi 12.5 rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.1.0 India Stable
hocam tavsiye ettiğiniz twrp varmı bir tane buldum yükledim fakat telefonu yeniden başlatıtğımda twrp siliniyor konusu mevcut mu bu romu yükleyeceğim ama forumda bulamadım twrp
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Limon hocamın ilk yayınladığında kurmuştum. Miroom dan sonra en uzun süre kullandığım rom dur. Hocama teşekkür ederim. Ortalama aktif kullanımda ki iş telefonı olarak kullanıyorum sürekli konuşma mail WhatsApp sosyal medya ve navigasyon ağırlıklı. Bluetooth sabah 8 akşam 19.00 arası sürekli açık. Oyun çok yok ve 7 -8 saate yakın ekran süresi alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Limon hocamın ilk yayınladığında kurmuştum. Miroom dan sonra en uzun süre kullandığım rom dur. Hocama teşekkür ederim. Ortalama aktif kullanımda ki iş telefonı olarak kullanıyorum sürekli konuşma mail WhatsApp sosyal medya ve navigasyon ağırlıklı. Bluetooth sabah 8 akşam 19.00 arası sürekli açık. Oyun çok yok ve 7 -8 saate yakın ekran süresi alıyorum