Yardım Şuan Çin Beta kullanıyorum ve ...

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China Beta 21.4.29
Telefon Modeli
MI 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
EU resmen gözümden düştü.
EU betada karşılaştığımız 12.5'in yavaşlıkları kasmaları hiçbiri çin betasında yok. Evet ingilizce fakat türkçe bir şekilde yapılabiliyor play store bir şekilde yüklenebiliyor forumdan araştırabilirsiniz bunu. Uygulamaların özellikleri bile kırpılmış durumda EU sürümlerinde.
Benim anlamadığım eu ne yapıyor da bu güzelim akıcı 12.5'i kendi yayınladığı betalarda gördüğümüz üzere kağnıya çeviriyor. O kadar insan, geliştirici bunların farkında olmayıp da nasıl rom geliştirme kabiliyetine sahipler çok enteresan..

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
ben de rahatladım açıkcası bu sabah ve dün baktığımda yoktu mi 9
Doğru olan onaylanan bu hocam. Resmi kanallarından paylaşıldı.
Benim bu listelerde aynısı 12.5 stabil listesinde de geçerli anlamadığım şey Mi 9T Pro için aynı K20 Pro için ayrı yazıyorlar. Halbuki aynı kod adına sahipler (raphael)

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Doğru olan onaylanan bu hocam. Resmi kanallarından paylaşıldı.
Benim bu listelerde aynısı 12.5 stabil listesinde de geçerli anlamadığım şey Mi 9T Pro için aynı K20 Pro için ayrı yazıyorlar. Halbuki aynı kod adına sahipler (raphael)
hocam alacak ya siz ona bakın XD
ama üzülmüştüm ya mi 9 miui 13 almayacak deyince

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Çin beta iyidir hatta muazzam bir tecrübe olmuştu benim için.. Bu arada cihazım redmi note 8..
Eu dediğiniz gibi kırpıyor, kesiyor, ekliyor bişeyleri maalesef sıkıntılı olabiliyor ancak eu stabil v12.0.3.0 sürümü çin stabil v12.0.3.0'dan çok daha iyi, buda ayrı konu :D

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Eu kendi ayaklarına sıkmış hocam 12.5'te.
Çin beta iyidir hatta muazzam bir tecrübe olmuştu benim için.. Bu arada cihazım redmi note 8..
Eu dediğiniz gibi kırpıyor, kesiyor, ekliyor bişeyleri maalesef sıkıntılı olabiliyor ancak eu stabil v12.0.3.0 sürümü çin stabil v12.0.3.0'dan çok daha iyi, buda ayrı konu :D

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam benim note 6 pro Çin betası olmadı hiç bı zaman eu stabil var sadece onuda global stabil sürümü alıp kesip biçip yapıyorlar hatalarıda şuydu sırf custom rom yapıyoruz diye cihaza bı kaç özellik eklemek için global romda akıcı stabil çalışan launcheri APK mirrordan Alpha sürüm son çıkanlardan birini gömüyordu o launcher sürümünüde Xiaomi benim note 6 proya hayatta vermez kasiyor çünkü mi serisinde düzgün çalışır anca.

Bu tarz şekilde custom rom yapıyoruz diye gelişi güzel sistem uygulamalarini apk mirrordan güncel olanı gömdükleri için çeşitli sorunlar yasanabiliyo zaten test ettiklerini sanmıyorum boot ediyorsa tamam diyip derleyip paylasiyolardir.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Çin devletine verisini kendi eliyle vermek isteyen kullansın.Sizce neden xiaomi EEA ,global ,çin diye ayırıyor.EAA romu avrupa birliği yasalarına göre veri toplayabiliyor ki bu çin ve globale göre az ve hukuki.Çin romu cihazın çinde kullanılması içindir.Xiaomi.eu bu gizlilik ayarlarıyla da uğraşıyor.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam benim note 6 pro Çin betası olmadı hiç bı zaman eu stabil var sadece onuda global stabil sürümü alıp kesip biçip yapıyorlar hatalarıda şuydu sırf custom rom yapıyoruz diye cihaza bı kaç özellik eklemek için global romda akıcı stabil çalışan launcheri APK mirrordan Alpha sürüm son çıkanlardan birini gömüyordu o launcher sürümünüde Xiaomi benim note 6 proya hayatta vermez kasiyor çünkü mi serisinde düzgün çalışır anca.

Bu tarz şekilde custom rom yapıyoruz diye gelişi güzel sistem uygulamalarini apk mirrordan güncel olanı gömdükleri için çeşitli sorunlar yasanabiliyo zaten test ettiklerini sanmıyorum boot ediyorsa tamam diyip derleyip paylasiyolardir.
Bütün sıkıntılar launcherdan mı olabilir diyorsunuz hocam?
Aynen öyle denemeyip test etmeyip paylaşıyorlar kesinlikle. Böyle olunca bi amaçları kalmıyor bunların

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bütün sıkıntılar launcherdan mı olabilir diyorsunuz hocam?
Aynen öyle denemeyip test etmeyip paylaşıyorlar kesinlikle. Böyle olunca bi amaçları kalmıyor bunların
Benim başıma gelen buydu MIUI 11 eu stabil sürümünde arayüz kasiyordu global romdaki launcheri alıp root ile eu roma yüklüyodum :)
Önceki mesajımda anlattığım size fikir olması içindi belki silinmemesi gereken bı sistem apksini siliyolar yada farklı bı sürümle değiştiriyorlar Çin betasinin daha iyi olmasının sebebi budur.
Son olarak benim farkettigim telefonun performansına etki eden 3 sistem uygulaması var belki işinize yarar.

Sistem başlatıcı, Sistem hizmetleri eklentisi, Güvenlik.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Benim başıma gelen buydu MIUI 11 eu stabil sürümünde arayüz kasiyordu global romdaki launcheri alıp root ile eu roma yüklüyodum :)
Önceki mesajımda anlattığım size fikir olması içindi belki silinmemesi gereken bı sistem apksini siliyolar yada farklı bı sürümle değiştiriyorlar Çin betasinin daha iyi olmasının sebebi budur.
Son olarak benim farkettigim telefonun performansına etki eden 3 sistem uygulaması var belki işinize yarar.

Sistem başlatıcı, Sistem hizmetleri eklentisi, Güvenlik.
En yakın zamanda test edeceğim hocam. Eu ekibi evladım olsa eldivenle severim denilecek derecede.
Bu bilgiler için çok teşekkür ederim hocam aklımın bi yerine not ediyorum.

Oyla:
Üst Alt