Yardım Şuan Çin Beta kullanıyorum ve ...

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China Beta 21.4.29
Telefon Modeli
MI 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
EU resmen gözümden düştü.
EU betada karşılaştığımız 12.5'in yavaşlıkları kasmaları hiçbiri çin betasında yok. Evet ingilizce fakat türkçe bir şekilde yapılabiliyor play store bir şekilde yüklenebiliyor forumdan araştırabilirsiniz bunu. Uygulamaların özellikleri bile kırpılmış durumda EU sürümlerinde.
Benim anlamadığım eu ne yapıyor da bu güzelim akıcı 12.5'i kendi yayınladığı betalarda gördüğümüz üzere kağnıya çeviriyor. O kadar insan, geliştirici bunların farkında olmayıp da nasıl rom geliştirme kabiliyetine sahipler çok enteresan..

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
EU resmen gözümden düştü.
EU betada karşılaştığımız 12.5'in yavaşlıkları kasmaları hiçbiri çin betasında yok. Evet ingilizce fakat türkçe bir şekilde yapılabiliyor play store bir şekilde yüklenebiliyor forumdan araştırabilirsiniz bunu.
Benim anlamadığım eu ne yapıyor da bu güzelim akıcı 12.5'i kendi yayınladığı betalarda gördüğümüz üzere kağnıya çeviriyor. O kadar insan, geliştirici bunların farkında olmayıp da nasıl rom geliştirme kabiliyetine sahipler çok enteresan..
Bende merak etmiştim açıkçası. Size bir sorum olacak hocam. Benim telefonun ramı düşük çin rom yüklesem daha iyi olurmu hızlanırmı sizde nasıl etkiler yarattı?

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
kesinlikle ya bende bir kaç kez eu beta yükledim 12.5 in gerçekten aşırı yavaş ve kasıyor ama çin betada bunlar hiç yokgerçekten neden ben de anlamıyorum

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende merak etmiştim açıkçası. Size bir sorum olacak hocam. Benim telefonun ramı düşük çin rom yüklesem daha iyi olurmu hızlanırmı sizde nasıl etkiler yarattı?

Şimdi ram sizin için ram kullanım özelliğini açıp baktım. Daha önceki MIUI tabanlı kullandığım romlardan daha az ram tüketiyor çin.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60

çin romu hep daha akıcı olur ama baştan söyleyim whatsapp da sıkıntı çekersin isimler gözükmez onun yerine numaralar olur ayrıca bazen whatsappta bildirimlerde sıkıntı yaşarsın ama onun dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam haberi aldınız mı
mi 9 ve mi 9t pro mıuı 13 almayacakmış
(Mi 9 benim cihazım)

Son düzenleme:
Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
çin romu hep daha akıcı olur ama baştan söyleyim whatsapp da sıkıntı çekersin isimler gözükmez onun yerine numaralar olur ayrıca bazen whatsappta bildirimlerde sıkıntı yaşarsın ama onun dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum
Whatsapp kullanan mı kaldı hocam dedelerden başka. Telegram var. Ki bu çin romunun önünü bile kapatmaz

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Whatsapp kullanan mı kaldı hocam dedelerden başka. Telegram var. Ki bu çin romunun önünü bile kapatmaz
ben hala kullanıyorum ayrıca haberi aldınızmı mi 9 ( benim cihazım ) ve mi9t pro mıuı 13 almayacakmış
ayrıca bana mıuı 11 en akıcı rom geliyor sizce

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
ben hala kullanıyorum ayrıca haberi aldınızmı mi 9 ( benim cihazım ) ve mi9t pro mıuı 13 almayacakmış
ayrıca bana mıuı 11 en akıcı rom geliyor sizce
MIUI 10 dan beri kullanırım. MIUI 11 en hızlı en iyisiydi fakat bir çok özellik yok o yüzden o romda yapamayız.
Yeni duydum neden almıyoruz 855 sd var cihazda amaçları ne bunların.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
MIUI 10 dan beri kullanırım. MIUI 11 en hızlı en iyisiydi fakat bir çok özellik yok o yüzden o romda yapamayız.
Yeni duydum neden almıyoruz 855 sd var cihazda amaçları ne bunların.
ben de anlamadım ya şu an piyasadaki bir çok cihazdan çok daha iyi oysaki

Oyla:
Üst Alt