O Osdi deli Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Osman Cihazım Redmi note 4 Yaş 38 Konum Kayseri Katılım 3 Ocak 2017 Konular 17 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 Puanları 8 12 Ocak 2018 #1 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Osdi deli Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Osman Cihazım Redmi note 4 Yaş 38 Konum Kayseri Katılım 3 Ocak 2017 Konular 17 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 Puanları 8 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 kartal60' Alıntı: Tahminim navigasyondaki hanım ablamızın konuşma dilini Çince indiriyor konuşma dili türkçe mi bakar mısınız? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bir de ona bakayım hocam Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
kartal60' Alıntı: Tahminim navigasyondaki hanım ablamızın konuşma dilini Çince indiriyor konuşma dili türkçe mi bakar mısınız? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Bir de ona bakayım hocam Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O Osdi deli Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Osman Cihazım Redmi note 4 Yaş 38 Konum Kayseri Katılım 3 Ocak 2017 Konular 17 Mesajlar 71 Tepkime puanı 4 Puanları 8 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 Yok navigasyonu kaldırdım Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote