Yardım Şu andaXiaomi Mi6 mı yoksa mi 5 plus mı alınmalı?

mekatata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM5 Plus
Konular
5
Mi 6 da hoparlör girişi olmaması en büyük cayma sebeplerimden biri para olarak çok bi farkı yok. Sizinde şundan dolayı mi6 alma yada şundan dolayı mi5s plus alma dediniz bir sorun varsa yorumlarınızı bekliyorum

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mi 6 da hoparlör girişi olmaması en büyük cayma sebeplerimden biri para olarak çok bi farkı yok. Sizinde şundan dolayı mi6 alma yada şundan dolayı mi5s plus alma dediniz bir sorun varsa yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba. Öncelikle kulaklık çıkışı olmaması bir dejavantaj . Ancak yeni nesil telefonların çoğunda kulaklık girişi kaldırılıyor. Zaten kutunun içinden çıkan 3.5 mm jack girişini type-c'ye çeviren alet ile istediğiniz kulaklığı kullanabilirsiniz.İşlemci ve Grafik işlemcisi tarafında Mi 5s Plus modelinde Snapdragon 821 ve Adreno 530 var. Mi 6 da ise Snapdragon 835 ve Adreno 540 var. Performans açısında Mi6 daha iyi. Kamera açısından Mi6 da optik görüntü sabitleyici var ve diyafram açıklıkları Mi5s Plus'a göre daha az. Sonuç olarak Mi6 alman senin için daha iyi.Bende Mi6 alıcam 4-5 güne yaklaşık 4-5 haftadır senin gibi bende ikilemde kaldım ama sonunda Mi6 almaya karar verdim.

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mi6 almak istiyorsan Cepport satın alabilirsin.Hem site yetkilileri bir sorun çıktığındada yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Oyla:

erdem2003

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
17
ben mi 6 geç gelir diye 5s plus aldım keşke bekleseydim diyorum şu an ama 5s plus artı yönü ekran boyutu ve kulaklık çıkışı :) acaba değiştirme imkanımız var mıdır ki 5s plus ile 6 yı :P

Oyla:

mekatata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM5 Plus
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Öncelikle kulaklık çıkışı olmaması bir dejavantaj . Ancak yeni nesil telefonların çoğunda kulaklık girişi kaldırılıyor. Zaten kutunun içinden çıkan 3.5 mm jack girişini type-c'ye çeviren alet ile istediğiniz kulaklığı kullanabilirsiniz.İşlemci ve Grafik işlemcisi tarafında Mi 5s Plus modelinde Snapdragon 821 ve Adreno 530 var. Mi 6 da ise Snapdragon 835 ve Adreno 540 var. Performans açısında Mi6 daha iyi. Kamera açısından Mi6 da optik görüntü sabitleyici var ve diyafram açıklıkları Mi5s Plus'a göre daha az. Sonuç olarak Mi6 alman senin için daha iyi.Bende Mi6 alıcam 4-5 güne yaklaşık 4-5 haftadır senin gibi bende ikilemde kaldım ama sonunda Mi6 almaya karar verdim.
peki çeviricinin verdiği ses kalitesi kulaklık kadar iyi midir sence
birde hepsi buradayla kıyaslarsan satıcı olarak nereden almayı düşünüyorsun biri evo garantili cepport delta garantili hizmet olarak nasıllar acaba

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
ben mi 6 geç gelir diye 5s plus aldım keşke bekleseydim diyorum şu an ama 5s plus artı yönü ekran boyutu ve kulaklık çıkışı :) acaba değiştirme imkanımız var mıdır ki 5s plus ile 6 yı :P
İnternet üzerinden satmayı düşünebilirsin.Eğer temiz kullandıysan en fazla piyasa fiyatından 100-150 tl aşağıya satabilirsin.Ancak şuan alamayacaksan Mi6 Plus'ı bekle derim.

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
peki çeviricinin verdiği ses kalitesi kulaklık kadar iyi midir sence
birde hepsi buradayla kıyaslarsan satıcı olarak nereden almayı düşünüyorsun biri evo garantili cepport delta garantili hizmet olarak nasıllar acaba
Ses kalitesinde bir değişme yok.Ben delta garantili cepport'u tercih edicem.

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Forum'da alışveriş kısmında satmayıda deneyebilirsin.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular