Yardım Stock Romda Kulaklıktan Az Ses Gelmesi

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Stock roma geçtikten sonra cihaza bağladığım bütün kulaklık, hoparlör gibi cihazlarda sesi fulleyince sanki ses yarısından daha az bir seviyedeymiş gibi çıkıyor. Custom romda böyle bir sorun yoktu. 5 farklı stock rom sürümü denedim hepsi aynı hem 13 hem 14te. Başka cihazlara bağlayınca gayet yüksek ses çıkıyor. Markaların kendi uygulamalarından cihazları eşleştirip sesi yükseltmeyi denedim ama zaten sondaydı. Yardımlarını bekliyorum. İyi forumlar..

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Stock roma geçtikten sonra cihaza bağladığım bütün kulaklık, hoparlör gibi cihazlarda sesi fulleyince sanki ses yarısından daha az bir seviyedeymiş gibi çıkıyor. Custom romda böyle bir sorun yoktu. 5 farklı stock rom sürümü denedim hepsi aynı hem 13 hem 14te. Başka cihazlara bağlayınca gayet yüksek ses çıkıyor. Markaların kendi uygulamalarından cihazları eşleştirip sesi yükseltmeyi denedim ama zaten sondaydı. Yardımlarını bekliyorum. İyi forumlar..
hocam, garip bi yöntem olabilir ama bölge değiştirip bi bakabilir misiniz lütfen? bölgeden bölgeye ses seviyesi değişiyor yanlış bilmiyorsam.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam, garip bi yöntem olabilir ama bölge değiştirip bi bakabilir misiniz lütfen? bölgeden bölgeye ses seviyesi değişiyor yanlış bilmiyorsam.
bir yerde fransa yapın demişlerdi denedim bi değişiklik olmadı.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm diğer bu sorunu yaşayanlar için yazıp çözüm olarak işaretleyeceğim.

Ayarlar>Ses & Titreşim>Ses Efektlerine girin. Bu esnada bluetooth cihazınız bağlı olmalıdır.
Sesi kulaklığa ayarla seçeneğini açıp Ses Ayarı yazan yere girin 30 yıldan fazla olarak seçin.
O seçenekleri ne kadar yükseltirseniz o kadar ses seviyesi artıyor fakar 2. ve 3. sesi çok yükselttiği için cızırtılı geliyor ses fakat 30 yıldan fazla seçeneği custom romdaki ses performansına getirdi.

Üst Alt