Yardım Stock Roma geçme

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Arkadaşlar merhaba ben şuan eu custom romdayım daha önceki konularımda da belirttiğim gibi telefon aşırı ısınıyor yani oyun oynarken fln bıraktım normal WhatsApp a girerken bile 40 dereceleri fln buluyor o yüzden tekrar stock Roma geçmek istiyorum ama temiz bi kurulum olsun istiyorum nasıl geçebilirim temiz bi şekilde acaba

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar merhaba ben şuan eu custom romdayım daha önceki konularımda da belirttiğim gibi telefon aşırı ısınıyor yani oyun oynarken fln bıraktım normal WhatsApp a girerken bile 40 dereceleri fln buluyor o yüzden tekrar stock Roma geçmek istiyorum ama temiz bi kurulum olsun istiyorum nasıl geçebilirim temiz bi şekilde acaba
Mi Flash ile kurulum yaptığınızda otomatik olarak her şeyi siler ve temiz kurulum yapmış olursunuz.
Rom - Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.9.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı Fastboot indirme bağlantısını bilgisayara indirin
Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? ve buradaki işlemleri uygulayın.sorunsuz global roma geçiş sağlarsınız.Rom linki hariç diğer işlemleri birebir uygulayın,rom linkini zaten bıraktım...

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Flash ile kurulum yaptığınızda otomatik olarak her şeyi siler ve temiz kurulum yapmış olursunuz.
Rom - Redmi Note 9S Global Kararlı V11.0.9.0.QJWMIXM İndirme Bağlantısı Fastboot indirme bağlantısını bilgisayara indirin
Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? ve buradaki işlemleri uygulayın.sorunsuz global roma geçiş sağlarsınız.Rom linki hariç diğer işlemleri birebir uygulayın,rom linkini zaten bıraktım...
Teşekkür ederim hocam peki bu global mi daha iyi yoksa Avrupa eea romu mu

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Teşekkür ederim hocam peki bu global mi daha iyi yoksa Avrupa eea romu mu
Rica ederim bana kalırsa en iyi stock rom Hindistan romu Miui mesaj ve arama uygulaması geliyor Global ve eea arasında pek fark yok

Oyla:

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim bana kalırsa en iyi stock rom Hindistan romu Miui mesaj ve arama uygulaması geliyor Global ve eea arasında pek fark yok
Valla bende hindistan yüklemek istiyorum ama fastboot linkini bulamadım :/

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Hindistan romunda ayrıca görüntülü görüşme ve arama kayıt özellikleride geliyor..

Oyla:
Üst Alt