- Adım
- Orhan Polat
- Cihazım
- Mi A2 Lite
- Konular
- 4
Telefonumda miui 11.0.3 yüklü. Stock roma dönüş yapmak istiyorum hangi versiyona dönsem daha iyi olur
hocam romu yükledim ufak tefek sıkıntılar var gibi hard reset atmak istiyorum ama recovery ekranına gelmiyor bir türlü. acaba bootloader açık olduğu için olabilir mi?globalse hayır çıkmaz ama bu işlemde risk hep vardır sorumluluk size ait
Twrp silinmiştir stock recovery ile yapın cihazda IMEI repair varsa IMEI uçarhocam romu yükledim ufak tefek sıkıntılar var gibi hard reset atmak istiyorum ama recovery ekranına gelmiyor bir türlü. acaba bootloader açık olduğu için olabilir mi?
Twrp menüsüne girdiğiniz şekilde ses açma ve güç tuşuna basılu tutun açılan menüden format data yapın hocamstock recovery derken o nasıl oluyor bilmiyorum da
eyvallah hocam sağolasın. son bir şey daha soruyum bootloader ın açık olması herhangi bir risk oluşturur mu telefonu kullanırkenTwrp menüsüne girdiğiniz şekilde ses açma ve güç tuşuna basılu tutun açılan menüden format data yapın hocam
Hayır hocam kullanım için bir problem oluşturmaz.sadece cihaz çalınması gibi durumlarda dezavantajı var o kadareyvallah hocam sağolasın. son bir şey daha soruyum bootloader ın açık olması herhangi bir risk oluşturur mu telefonu kullanırken
ben tekrardan stock roma geçiş yaptım fakat recovery moda aldığımda ekran no command yazısında kalıyor format data yapamıyorum. ne yapmam lazım hocamTwrp menüsüne girdiğiniz şekilde ses açma ve güç tuşuna basılu tutun açılan menüden format data yapın hocam
ben tekrardan stock roma geçiş yaptım fakat recovery moda aldığımda ekran no command yazısında kalıyor format data yapamıyorum. ne yapmam lazım hocam