Yardım Stock Rom yüklerken hata verdi.

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Selamun Akeyküm. Xiaomi Mi 9T telefonuma Stock rom yüklerken Ekran fotoğrafındaki hatayı aldım. Nasıl Çözebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bootloader kilit kapalı , yukleyemezsiniz...

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Selamun Akeyküm. Xiaomi Mi 9T telefonuma Stock rom yüklerken Ekran fotoğrafındaki hatayı aldım. Nasıl Çözebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu bir hata değil,miflash checkpoint olarak fastboot oem lock komutu uygulandı mı diye bakıyor.Cihazınız zaten bu durumda açılmıştır,herhangi bir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanlış talimat veriyorsunuz,yukarıdaki mesajda dediğim gibi miflash checkpoint olarak fastboot oem lock komutu uygulandı mı diye bakıyor,ondan dolayı clean all veya save user data seçen kişilerde bu hata geliyor ancak rom konsunda rom flashlanıyor ve cihaz açılıyor

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam gördüğünüz üzere bootloader kilidi açık birde hatayı veriyor ama yazılımı da yüklüyor.

Bu bir hata değil,miflash checkpoint olarak fastboot oem lock komutu uygulandı mı diye bakıyor.Cihazınız zaten bu durumda açılmıştır,herhangi bir sorun yok

Hocam yanlış talimat veriyorsunuz,yukarıdaki mesajda dediğim gibi miflash checkpoint olarak fastboot oem lock komutu uygulandı mı diye bakıyor,ondan dolayı clean all veya save user data seçen kişilerde bu hata geliyor ancak rom konsunda rom flashlanıyor ve cihaz açılıyor
hocam peki bootloader kilidini kapatıp yüklersem bu hatayı alırmıyım ve de bir sıkıntı çıkarmı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-03-22-31-15-757_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-12-03-22-31-15-757_com.android.settings.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 14

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam gördüğünüz üzere bootloader kilidi açık birde hatayı veriyor ama yazılımı da yüklüyor.

hocam beki bootloader kilidini kapatıp yüklersem bu hatayı alırmıyım ve de bir sıkıntı çıkarmı?
MiFlash ta hata alabilirsiniz belki,gerçekten sıkıntılı bir program.Ancak bootloader kilidi kapalı yüklemeyi yani clean all lock seçerseniz aynı işlem yapılır,bir de kilit kapatılır.

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
MiFlash ta hata alabilirsiniz belki,gerçekten sıkıntılı bir program.Ancak bootloader kilidi kapalı yüklemeyi yani clean all lock seçerseniz aynı işlem yapılır,bir de kilit kapatılır.
Hocam açıkçası bootloader kapalı bir şekilde yüklemek istiyorum. Bootloader kilidini kapalı yüklemeyi seçersem bu hata da çıkarsa telefonun hard brick olma ihtimali varmı?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam açıkçası bootloader kapalı bir şekilde yüklemek istiyorum. Bootloader kilidini kapalı yüklemeyi seçersem bu hata da çıkarsa telefonun hard brick olma ihtimali varmı?
Bootloader kapalı iken kendiniz yükleme yapamazsınız.Ama şuanda yüklemeyi açıp clean all lock seçerel yükleme yapabilirsiniz

bosanac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bootloader kapalı iken kendiniz yükleme yapamazsınız.Ama şuanda yüklemeyi açıp clean all lock seçerel yükleme yapabilirsiniz
Hocam bootloader kilidini kapatarak yüklemek istiyorum. Clean All Lock'u seçip yüklerken bu hata çıkarsa hard brick gibi bir sorun çıkarmı?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam bootloader kilidini kapatarak yüklemek istiyorum. Clean All Lock'u seçip yüklerken bu hata çıkarsa hard brick gibi bir sorun çıkarmı?
Eğer ki sonuç done olursa olmaz

Üst Alt