Çözüldü Stock Rom nedir?

magN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 10.3.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pr
Bootloader Kilidi
Açık
Bunu sormaktan utanıyorum. Cevabını bilsem de emin olmak için, garantiyi yakmamak için soruyorum hocalarım. Stock rom MIUI tarafından geliştirilen orjinal global kararlı romlar idi değil mi? Yani MIUI Global Kararlı 11.0.4.0 gibi mi?

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
bigota dan indirilen xiaominin orjinal romları bootloader klidi kapalı iken sürüm altı olmamak şartıtla yüklenebilir. xiaomi. eu ,miroom vs geliştiriciler bu gruba dahil değil

Oyla:

magN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bigota dan indirilen xiaominin orjinal romları bootloader klidi kapalı iken sürüm altı olmamak şartıtla yüklenebilir. xiaomi. eu ,miroom vs geliştiriciler bu gruba dahil değil
Valla Bigota migota falan dediniz hiçbir şey anlamadım hocam. Meğersem bilmiyormuşum. Bildiğimi sanıyordum bir de. Şimdi hocam stock rom yüklemek için neler yapmam lazım bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız hocam bu konulara biraz fazla Fransızım da.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Valla Bigota migota falan dediniz hiçbir şey anlamadım hocam. Meğersem bilmiyormuşum. Bildiğimi sanıyordum bir de. Şimdi hocam stock rom yüklemek için neler yapmam lazım bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız hocam bu konulara biraz fazla Fransızım da.
bakın bunun gibi Bigota xiaominin firmware yani yazılım sunucusudur
olmaz ise rom stock olmayabilir yani düzenlenmiş olabilir tabi farklı sunuculardan da temin edilebilir android host gibi
birde stock romlar böle isimlendirilir tulip_global_images_V11.0.2.0.PEKMIXM_20191218.0000.00_9.0_global_c23777400e.tgz
tgz uzantlı ise fastboot rom yani pcden zip uzantılı ise recovery rom telden veya twrp den yüklenebilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmaz ise rom stock olmayabilir yani düzenlenmiş olabilir tabi farklı sunuculardan da temin edilebilir android host gibi
birde stock romlar böle isimlendirilir tulip_global_images_V11.0.2.0.PEKMIXM_20191218.0000.00_9.0_global_c23777400e.tgz
tgz uzantlı ise fastboot rom yani pcden zip uzantılı ise recovery rom telden veya twrp den yüklenebilir
burda hepsi mevcut

Oyla:

magN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda hepsi mevcut
Hocam peki bizim kullandığımız xiaominin kendi global kararlı romları nasıl isimlendirilir? Ve benim garantiyi geri almam için bl yi kapatıp yalnızca bu romu kurmam gerekiyor değil mi hocam? Veya MIUI Global Kararlı 11.0.4.0 kursam da stock rom yerine geçer mi? Çok teşekkür ediyorum değerli yanıtınız için.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bunu sormaktan utanıyorum. Cevabını bilsem de emin olmak için, garantiyi yakmamak için soruyorum hocalarım. Stock rom MIUI tarafından geliştirilen orjinal global kararlı romlar idi değil mi? Yani MIUI Global Kararlı 11.0.4.0 gibi mi?
Kesinlikle.

Oyla:

magN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
1
Bu bölüm size yardımcı olacaktır hocam ;)
Hocam ben dümdüz cevap arıyorum benim niyeyse bu tür konularda beynim duruyor birşey anlamıyorum :D Beynimde var birazcık kusuruma bakmayın. Yani MIUI Global Kararlı 11.0.4.0 yüklesem stock rom yüklemiş ve garantimi geri almış olur muyum?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam ben dümdüz cevap arıyorum benim niyeyse bu tür konularda beynim duruyor birşey anlamıyorum :D Beynimde var birazcık kusuruma bakmayın. Yani MIUI Global Kararlı 11.0.4.0 yüklesem stock rom yüklemiş ve garantimi geri almış olur muyum?
Olursunuz hocam. Garantiye gönderme gibi bir durumunuz var ise BL açıksa, kapatmanızı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt