Soru stock rom linkleri hakkında

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar en miui sayfasına giriyorum redmi 5 plus seçiyorum direk miu 10 download sayfasına gönderiyor. Bu global kararlı romların olduğu bir sayfa yokmu? forumda bir sürü link var hangisi belli değil yada ben bulamıyorum. Twrpden miui 10 oreo yükledim çokta beğenmedim şimdi son gelen güncelleme olan 9.6.4 ü yüklrmrk istiyorum. Elimde 9.5.12 imajı var bunu fastbootan yüklersem yine 9.6.4 güncellemesini alır mıyım. Son olarak fastboottan yüklersem bl kilidini kapatır mı, kapanırsa yenden açmak için 15 gün bekleyecek miyim. teşekkürler.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Aşağıda ki linkten kararlı sürüme ulaşabilirsin. Fakat 9.6.4 henüz eklenmemiş. Bootloader kilidini kapat seçeneği yanlış hatırlamıyorsam miflash üzerinde "flash all and lock" olarak çıkıyor olması lazım. Bu seçeneği seçmezsen kilitlenmez. Düzenli MiFlash kullanan biri değilim, emin olamadım.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aşağıda ki linkten kararlı sürüme ulaşabilirsin. Fakat 9.6.4 henüz eklenmemiş. Bootloader kilidini kapat seçeneği yanlış hatırlamıyorsam miflash üzerinde "flash all and lock" olarak çıkıyor olması lazım. Bu seçeneği seçmezsen kilitlenmez. Düzenli MiFlash kullanan biri değilim, emin olamadım.

Evet hocam. Mi Flashta "Flash all and Lock" seçeneğini seçmezlerse kilit kapanmaz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yldrm33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yıldırım
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

üstadım bende twrp siliniyor sürekli. miui 10 sağlıklı gelmedi bana o sebeble orjinal hale getirmek istedim fakat kilidi yine açmak içinde uğraşmayayım dedim :D ilgin için sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyrun, güncel fastboot romu.
R5+ Global Stable

eyvallah sağolasın mi flashla fastboottan kuracağım bunu değilmi?

Oyla:
Üst Alt