- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 16
merhaba.cihazıma twrp yükleyip custom rom kurdum miui a geri dönmek için romu mi flash ilemi kurmam gerekiyor ?
Aynen hocam, yedeklerinizi aldıktan sonra indirmiş olduğunuz Fastboot romu Mi Flash üzerinden yükleyebilirsiniz. Ayrıca Mi Flash üzerinden "Clean all" seçerek temiz kurulum yapabilirsiniz.merhaba.cihazıma twrp yükleyip custom rom kurdum miui a geri dönmek için romu mi flash ilemi kurmam gerekiyor ?
bu lazy her cihaz için geçerli değil mi sadece arb4 lan cihazlar için sanıyordumAynen hocam, yedeklerinizi aldıktan sonra indirmiş olduğunuz Fastboot romu Mi Flash üzerinden yükleyebilirsiniz. Ayrıca Mi Flash üzerinden "Clean all" seçerek temiz kurulum yapabilirsiniz.
Edit: Ya da JohnSmith96 hocamın yazdığı işlemi yapabilirsiniz.
bu lazy her cihaz için geçerli değil mi sadece arb4 lan cihazlar için sanıyordum
Orenge recoveryde buna gerek yok deniliyordu aslında deneyen olursa yazsın yaHayır hocam, stock romlardaki dm verity kaldırmak icin.
Orange fox'ta lazyflasher dahili olarak yer alıyor, sadece ekstra zip dosyasını indirmiyorsunuz.Orenge recoveryde buna gerek yok deniliyordu aslında deneyen olursa yazsın ya
bu orenge full wipe yapınca gidiyor mu acaba orjinal twrp gibi flashlanmıyor zip olarak flashlanıyor yaOrange fox'ta lazyflasher dahili olarak yer alıyor, sadece ekstra zip dosyasını indirmiyorsunuz.