cantara' Alıntı:
oruba' Alıntı:
Sorun yaşayınca recovery ye girip diğer sisteme geçerek sorunlu sistemden kurtulabilirsiniz demişsiniz, sistem 1 e döndüğümde sistem 2 yerinde duruyor değilmi? yani istersem dönebiliyorum tekrar ona?
Ben Update zip dosyasını belleğe atarak varolan güncelleme uygulaması ile yükledim şu andaki sistemi...
Bir küçük soru daha, sistem1 ve sistem 2 için ayrı ayrı recovery yok değilmi cihazda? Atıyorum sistem 1 aktifken recovery ye geçtiğimizde stock recovery varken sistem 2 ye geçtiğimizde orayada cwm kuramayız değilmi? Yani recovery ortaktır sanıyorum...Teşekkürler
Evet hocam. Örneğin geçtiğimiz haftaki güncellemede kamera çalışmıyordu. Güncellemeyi yükleyen arkadaşlarımız recovery'den diğer sistemi seçip yeniden başlattılar ve telefon bir önceki haliyle açıldı.
Bildiğim kadarıyla aynı anda birden fazla recovery kurulması mümkün değil...
Teşekkürler bende recovery ye baktım şu an kullandığım türkçe romu sistem 2 ye kurmuş, sistem 1'i açtığımda oradada önceden kurduğum ingilizce romu karşımda buldum, bu çok güzel bir özellik, beğendim...
Eğer bilginiz varsa; [font='Open Sans', sans-serif]MI 3W Telefonda sistem 1 ve sistem 2 nin boyutları ne kadardır acaba? konu olarakta açmıştım, titanium backup yedekleme programı 600 mb civarı gösteriyor, kullanılabilir alanıda 33 mb gösteriyor, bikaç büyük uygulama silmeme rağmen hala 33 mb kullanılabilir alan gözüküyor, bi sorun var ama nerede anlamadım, bence telefon teknik özellikleri yazılırken en önemli özelliklerden biri olan rom bellek boyutu kesinlikle yazılmalı, çok önemli bişey çünkü...