Soru Stable Rom Önerisi

AliDmrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeni
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot romunu adresinden indirip kurdum. dil türkçe oluyor. stabil bir rom. şu an herhangi bir sorun yok.
Slm. Furas, mi 10t pro'ya güncellemek istiyorum fakat indirdiğim rom dosyalarında cmd windows komut satırı yok nasıl kuracagım bilemedim.
yardımcı olursan sevinirim.

ersser01

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
4
xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot romunu adresinden indirip kurdum. dil türkçe oluyor. stabil bir rom. şu an herhangi bir sorun yok.
Onun kamera sorunu vardi en son . Bugün çin stabil rom paylaşıldı bence çin stabil olan daha iyi yani eu custom değil de cn stabil daha iyi bence ( miui13 )

furas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
redmi not 8 pro
Konular
1
Çin stabil romunu TWRP ile kurdum. Dili İngilizce seçmeme rağmen yine çince uygulamalar mevcut. Google uygulamalar yoktu. Eu romu fastboot kurdum. Dil Türkçe oluyor. Google mevcut. Stabil çalışıyor. MIUI 13 kenar uygulamasını sevdim. Cihazım mi 10 t pro olmadığı için kamera sorunu yaşamadım.

AliDmrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yeni
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
0
Çin stabil romunu TWRP ile kurdum. Dili İngilizce seçmeme rağmen yine çince uygulamalar mevcut. Google uygulamalar yoktu. Eu romu fastboot kurdum. Dil Türkçe oluyor. Google mevcut. Stabil çalışıyor. MIUI 13 kenar uygulamasını sevdim. Cihazım mi 10 t pro olmadığı için kamera sorunu yaşamadm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef mi 10t Pro da Kamera sorunu devam ediyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Miui 13 için erken bence gereksiz acele edip kendinize zulüm ediyorsunuz.
eu 12.5.8 mükemmel olmuş şu anda aşırı stabil çalışıyor. Yakınlık sensörünü de devre dışı bıraktım. Uzun süreli telefon görüşmesi yaparken güç tuşu ile ekranı kapatıyorum tertemiz bitince güç tuşuyla açıyorum.

18 saat bekleme 8 saat ekran süresinin sonunda şarjım %20 pil tüketimi de aşırı iyi.

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Miui 13 için erken bence gereksiz acele edip kendinize zulüm ediyorsunuz.
eu 12.5.8 mükemmel olmuş şu anda aşırı stabil çalışıyor. Yakınlık sensörünü de devre dışı bıraktım. Uzun süreli telefon görüşmesi yaparken güç tuşu ile ekranı kapatıyorum tertemiz bitince güç tuşuyla açıyorum.

18 saat bekleme 8 saat ekran süresinin sonunda şarjım %20 pil tüketimi de aşırı iyi.
Bildirim sorunu, hzde düşme, veya farkli buglar var mı?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bildirim sorunu, hzde düşme, veya farkli buglar var mı?
Pil ve Performans verileri temizlendikten sonra hz düşme olmuyor hiç. Bildirim sorunu vs görmedim henüz. Uygulamaya göre değişir tabi o.

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Pil ve Performans verileri temizlendikten sonra hz düşme olmuyor hiç. Bildirim sorunu vs görmedim henüz. Uygulamaya göre değişir tabi o.
Ben eu romlarda genelde hz sorunları ve bildirim sorunlarıyla karşılaştım çok yavaştı ve güzel bir deneyim sağlamadi. Telefonun amiral gemisi olduğunu unutturdu bana bir an. Onlarca rom denedim ama a10 global stable 12.0.8 sürümü diğer rom ve sürümlerine göre çok daha iyi denilebilir tabi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Hem çok akıcı hem de 90 hzde 10 saat ekran süresi alabilirsiniz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Ben eu romlarda genelde hz sorunları ve bildirim sorunlarıyla karşılaştım çok yavaştı ve güzel bir deneyim sağlamadi. Telefonun amiral gemisi olduğunu unutturdu bana bir an. Onlarca rom denedim ama a10 global stable 12.0.8 sürümü diğer rom ve sürümlerine göre çok daha iyi denilebilir tabi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Hem çok akıcı hem de 90 hzde 10 saat ekran süresi alabilirsiniz
Daha önce A10 eu kullandım ama bence bu güncel 11 sürümü de olmuş. Şu ana kadar hiçbir sorun görmedim. 144 hz kullanıyorum ben. Ayrıca sistemi R/W yaparak 144 hz sabit kullanmak da mümkün.

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Daha önce A10 eu kullandım ama bence bu güncel 11 sürümü de olmuş. Şu ana kadar hiçbir sorun görmedim. 144 hz kullanıyorum ben. Ayrıca sistemi R/W yaparak 144 hz sabit kullanmak da mümkün.
kardeşim nasıl yapabiliriz sabit 144 hz i ?

Üst Alt