Soru Stabilize ve hızlı bir rom arıyorum

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Merhabalar biraz uzun bir yazı olacak kusuruma bakmayınız

Cihazım: Mi 10T
Sürüm: A11
Miui versiyonu: 12.5.10

Birinci(1) problemim:
ben güzel sade google uygulamaları olmayan stabil bir rom arıyorum ve de test ediyorum ama hiç birini de bir türlü sevemedim çok kararsız kaldım neden kararsızım uzun süredir miui kullanıyorum farklı rom test ederek tabi farkını gösteriyor miui ve yüklediğim romları 2 hafta test ediyorum performansları gerçekten güzel 1 2 tanesinde uzun vadeli kullanmak için seçim yapacağım asıl problemim bu değil dediğim gibi uzun süredir miui versiyonu kullanıyorum artık miui beni sarmıyor sıkılıyorum bu sürümde tema yüklerim belki değişir fikrim diyerek mağzada ve de sitelerde baya bakındım hiç biride beni içine çekmiyor minimalist estetiğe görünüşe önem veren birisiyim cihazımı açarken farklı bir şey ile karşılaşmak bu cihaz benim demek istiyorum görseldeki gibi phone ricing yapacağım bunlar launcher ve kwgt ile de yapılabiliyor biliyorum ama bazı yapmak istediğim şeyler tam olarak çalışmıyor miui da ve farklı rom kullanırken ses kalitesinin de değiştiğini fark ediyorum kulaklıkta belli oluyor bu bu problemi de nasıl çözerim.

İkinci(2) problemim:
Ve miui da ve farklı romları kullanırken miui daki özelliklerini eksik olduğunu hissediyorum ama gerçekten de buna ihtiyacım var mı emin miyim bilmiyorum bu düşünce beni çok fazla kararsızlığa sürüklüyor bunu nasıl aşabilirim

Önerileriniz ve yardımlarınız:
önermek istediğiniz miui dışında farklı rom varmıdır cihazımla destekli olan ve sizin de görüşünüzü fikrinizi görmek isterim belki benim gibi düşünen az insan vardır onlara yardımcı olur bu konu umarım ve de bu romları kullanırken A10 mu A11 mi sürümü kullanmam gerek bilmiyorum A12 de gerçekten gözüme çok hoş geliyor ama henüz yapım aşamasında eksiklerinden dolayı pek bi yanaşasım gelmiyor

Ekli dosyalar

• 0152.png
    0152.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 50
  • 0174.jpg
    0174.jpg
    982,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 0118.png
    0118.png
    3 MB · Görüntüleme: 50

iustbss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İLKER
Cihazım
Mİ10T
Konular
4
Merhaba hocam iyi forumlar bir zamanlar bende senin gibi aklın almayacak kadar custom romlar ve stock romlar denedim, ve şuan 1 aydır Pixel Experience kullanıyorum 12 versiyonu cihazım Poco X3 Pro seni tatmin edecek alternatif olarak da ArrowOs deneyebilirsin

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Offical pixel rom yayınlandı sitesinden indirebilirsin. Özelleştirme yok denecek kadar az ama performans, stabilite olarak yanına yaklaşan rom görmedim.

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam iyi forumlar bir zamanlar bende senin gibi aklın almayacak kadar custom romlar ve stock romlar denedim, ve şuan 1 aydır Pixel Experience kullanıyorum 12 versiyonu cihazım Poco X3 Pro seni tatmin edecek alternatif olarak da ArrowOs deneyebilirsin
İlk olarak cevabınız için teşekkürler

ArrowOs ve evolution x ile arasında çok gidip geldim arrow u daha öncesinde kullanıyordum ama pek çekmedi beni evo x andorid 11 yükledim uzun vadeli kullanmaya karar verdim şuan yüklü sıkıntı problem çekmiyorum şarj konusunda da güzel performans alıyorum sabah 2 de yükledim şuan şarjım 74
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu fark ettim kullandığım evo x a12 sürümünde twrp 0mb hatası alıyorum rom kaynaklı mı yoksa twrp ile alakalı mı nasıl çözerim bunu

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11

ArrowOs ve evolution x ile arasında çok gidip geldim arrow u daha öncesinde kullanıyordum ama pek çekmedi beni evo x andorid 11 yükledim uzun vadeli kullanmaya karar verdim şuan yüklü sıkıntı problem çekmiyorum şarj konusunda da güzel performans alıyorum sabah 2 de yükledim şuan şarjım 74

şunu fark ettim kullandığım evo x a12 sürümünde twrp 0mb hatası alıyorum rom kaynaklı mı yoksa twrp ile alakalı mı nasıl çözerim bunutwr
poco x3 pro cihazım var. twrp 0 hatasını hepimiz alıyoruz. hafıza kartı ha da type-c usb bellek kullanabilirsiniz. şu an çözümü yok sanırım.

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco x3 pro cihazım var. twrp 0 hatasını hepimiz alıyoruz. hafıza kartı ha da type-c usb bellek kullanabilirsiniz. şu an çözümü yok sanırım.
Çok sağolun bir şey daha soracağım usb üzerinden yüklediğim zip dosyalarını flashlayıp hata verdi geri silebiliyor muyuz nasıl oluyor bu işlem

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
hata veren işlem sorun teşkil etmez, kurulum gerçekleşmez ve hiçbir şey olmamış sayabilirsiz. ama psikolojik olarak bende her karşılaştığımda wipe işlemi yaparım. dün bende almıştım arrow os' kurulumunda.

iustbss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İLKER
Cihazım
Mİ10T
Konular
4

şunu fark ettim kullandığım evo x a12 sürümünde twrp 0mb hatası alıyorum rom kaynaklı mı yoksa twrp ile alakalı mı nasıl çözerim bunu
Sana efsane ve son olarak DerpFestOs öneriyorum hepsini geride bırakır

Üst Alt