Haber Stabil MIUI8 Artık İndirilebilir

Romu Xiaomi nin resmi MIUI sitesinden indirebilirsiniz nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız xiaominin sitesinde anlatım mevcut. Mıuı8 betasını kullanan aktif 2milyon kişi olduğunuda belirtmek isterim

Şu anda romu indirilebilir cihazlar şunlardır.
Redmi 1S
Mi2/2S
Mi4i
Redmi Note 4G
Redmi Note 3G

Diğer cihazlara da önümüzdeki günlerde gelecektir. Aşağıdaki linkten romları indirebilirsiniz.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmet20

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
mi4
Konular
58
arkadaşlar mi4 için stabil mui8 rom varmı varsa link falan atabilirmisiniz

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
İlginç bakış açısı...
Ben arkadaşın kullandığı simgelerden ve wsm tools modlarından bahsediyorum, miui ile ilgili birşey söylemedim.
Konu o ise; miui v5 simgeleri çok kaliteliydi, v6-7 içinde kötü diyemem, v8 çizgiyi bozdu biraz, ama tema market sayesinde görsellik sorun olmaktan çıkıyor...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı şeyden bahsediyorum aslında. Temalardaki bildirim kısmı hepsinde resmen Samsung. Markete girip tema indireyim desekde yarısından çoğu iPhone özentisi geri kalan yarısı ise Samsung ve işe dahi yaramayan saçma temalar.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Bende aynı şeyden bahsediyorum aslında. Temalardaki bildirim kısmı hepsinde resmen Samsung. Markete girip tema indireyim desekde yarısından çoğu iPhone özentisi geri kalan yarısı ise Samsung ve işe dahi yaramayan saçma temalar.

aynende öyle ha. kendine özgü bi arayüzü var geri kalan herşey sağdan soldan özenti. ios v8 tema ios edition ios vol31 gibi gibi.
biri bir yerde söyle bi yorum yapmiş bu telefon tema değiştirdikçe yeni telefon aliyormusum gibi diyo bende muazzam tema var sandim herşey ayni renkler farklı abuk bi ios özentiliği başka birşey yok. cihaz ne kadar çinin ayfonu olarak görsede kendini kendine has bi yapiya sahip olmaydı.

Hot.Coffee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
14
Yeni konuyu acmiyim burdan sorayim. Mi5 yeni aldım ama sim karta birini kayıt etmeyi bulamadım. Sadece telefona kaydediyor.
2. 6mbps hizda video izleyebiliyorum fakat Google play 140-180 kb arasinda indiriyiror ve chrome da aynı şekilde sınırlanmış gibi.
3. Galeride felan yan menüye kaydırınca hafif titriyerek geçiyor belli oluyor. Kamera da bazen titriyor.

Bu performans daki bir cihazda normal mi bunlar yoksa miui 7 (2.0) stabil sürümden mi kaynaklı?

Eraybaba

Eray Özyuva
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Sözde mi4 lte için 16 sında stabil güncelleme vardı sonra 23 ünde olacak dediler bekledim yalan oldu

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Yeni konuyu acmiyim burdan sorayim. Mi5 yeni aldım ama sim karta birini kayıt etmeyi bulamadım. Sadece telefona kaydediyor.
2. 6mbps hizda video izleyebiliyorum fakat Google play 140-180 kb arasinda indiriyiror ve chrome da aynı şekilde sınırlanmış gibi.
3. Galeride felan yan menüye kaydırınca hafif titriyerek geçiyor belli oluyor. Kamera da bazen titriyor.

Bu performans daki bir cihazda normal mi bunlar yoksa miui 7 (2.0) stabil sürümden mi kaynaklı?
3. Soruna cevap vereyim. Bende mi 4 kullanıyorum. Bende de dediğin olaylar oluyor. Yazılım ile ilgili tahminimce xiaomi nin her cihazı öyle MIUI nun yüzünden
Şunu da eklemek isterim galeri da hafif takılma tekrar geçiş yapmak istediğinde olmuyor. İlk uygulamayı açıyorsun yan tarafa sürükle hafif takılıyor tekrar eski yere sürükleyip tekrar yana sürükleyince yapmıyor. Yazılım hatası ilerde inşallah düzeltirler

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6

Kamera ayarlarından sabitleme ayarını yap sıkıntı kalmaz.

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Simgelere baktımda, yoğun iphone sevgisi var gibi. Yanlış anlama, modlar falan...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alakası yok hocam iPhone dan hiç hoşlanmam sadece bana ikon kalitesi daha estetik ve hoş görünüyor o açıdan. Birde stok icon karda mod küçültme yapildiginda bayagi dandik görünüyor..

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Mi5 kullanan herkese geldimi güncelleme ?

Üst Alt