Soru Stabil En Yeni Aosp Tavsiyesi

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
12.1 Project Arcana , 12.1 PixelOS kurmanızı öneririm.

varsay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Note 8
Konular
4
12.1 Project Arcana , 12.1 PixelOS kurmanızı öneririm.
Pixel osta yaşadığınız herhangi bir problem var mi mui 12.0.3 ten pixel os ve arrow arasında kaldim görüşlerinizi paylaşabilirsiniz benim için önemli

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
Pixel osta yaşadığınız herhangi bir problem var mi mui 12.0.3 ten pixel os ve arrow arasında kaldim görüşlerinizi paylaşabilirsiniz benim için önemli
arrow os'a geçmeyin arrow os 12.1 çıkacağı için desteği kesildi. pixel osta bir buga rastlamadım ve gayet güzel özelliklere sahip bir rom tavsiye ederim.

varsay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Note 8
Konular
4
arrow os'a geçmeyin arrow os 12.1 çıkacağı için desteği kesildi. pixel osta bir buga rastlamadım ve gayet güzel özelliklere sahip bir rom tavsiye ederim.
ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ,bluetooth ve kamera da problem yaşadınız mı ?
twrp yüklü bende wipe dalvik cache yaparak direk kurabilir miyim firmware falan deniyor bunları yapmama gerek var mı ?

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ,bluetooth ve kamera da problem yaşadınız mı ?
twrp yüklü bende wipe dalvik cache yaparak direk kurabilir miyim firmware falan deniyor bunları yapmama gerek var mı ?
ekran süresini hatırlamıyorum şuan başka romdayım. bluetoothda sorun yaşamadım ama kameram arızalı olduğun için bir bilgim yok. firmware olaylarını bende bilmiyorum hiçte dikkat etmiyorum direk romları kurup geçiyorum.

Üst Alt