- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 30
Crdroidin a12 sürümü varBurdaki romlarin hepsi android 11 benim yüklediğim android 12 usta daha ust
Crdroidin a12 sürümü varBurdaki romlarin hepsi android 11 benim yüklediğim android 12 usta daha ust
Xtendeed in de 12 si varBurdaki romlarin hepsi android 11 benim yüklediğim android 12 usta daha ust
Pixel osta yaşadığınız herhangi bir problem var mi mui 12.0.3 ten pixel os ve arrow arasında kaldim görüşlerinizi paylaşabilirsiniz benim için önemli12.1 Project Arcana , 12.1 PixelOS kurmanızı öneririm.
arrow os'a geçmeyin arrow os 12.1 çıkacağı için desteği kesildi. pixel osta bir buga rastlamadım ve gayet güzel özelliklere sahip bir rom tavsiye ederim.Pixel osta yaşadığınız herhangi bir problem var mi mui 12.0.3 ten pixel os ve arrow arasında kaldim görüşlerinizi paylaşabilirsiniz benim için önemli
ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ,bluetooth ve kamera da problem yaşadınız mı ?arrow os'a geçmeyin arrow os 12.1 çıkacağı için desteği kesildi. pixel osta bir buga rastlamadım ve gayet güzel özelliklere sahip bir rom tavsiye ederim.
ekran süresini hatırlamıyorum şuan başka romdayım. bluetoothda sorun yaşamadım ama kameram arızalı olduğun için bir bilgim yok. firmware olaylarını bende bilmiyorum hiçte dikkat etmiyorum direk romları kurup geçiyorum.ekran süresi kaç saat alıyorsunuz ,bluetooth ve kamera da problem yaşadınız mı ?
twrp yüklü bende wipe dalvik cache yaparak direk kurabilir miyim firmware falan deniyor bunları yapmama gerek var mı ?