- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 48
Bildiğiniz üzere daha önceden Android telefonlar için xManager adlı değiştirilmiş Spotify modlu programdan bahsetmiştim. Bugün ise bu programın bilgisayar versiyounun tanıtacağım.
SpotX sadece reklamları engellemiyor ayrıca farklı arayüz ve farklı birçok özelliğe sahip bir uygulamadır.
Kurulum işlemi çok basit.
En başta uyarayım yazılımı virüs olarak görebilir bunu sebebi ise içindeki kodlama sistemidir. Kurulumu yapmadan önce tüm virus programlarını ve Windows Defender'i kapatınız.
Bu kısımda ana ekrandaki podcast kısmını devredışı bırakmak istiyor musunuz diye soruyor. İstiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Bu kısımda ise ilerideki Spotify güncellemeleri engellensin mi diye soruyor. Aynı şekilde İstiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Bu adımda ise Otomatik önbellek temizlemeyi ayarlamak ister misiniz diye soruyor yine aynı şekilde istiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Yes dersek kaç gün içindeki önbellek temizlensin diye soruyor. Kaç gün istiyorsak onu diyoruz ben 7 günü tercih ettim.
Kısa bir süre içerisinde kurulum tamamlanacak ve Installation completed yazısını gördükten sonra herhangi bir tuşa basıp artık modlu Spotify uygulamamızı kullanabilir.
Ekstra eklenmiş özelliklerinin bazıları :
Kurulumu sırasında ya da sonrasında oluşabilecek herhangi bir problem ya da sorundan ben veya forum.miuiturkiye.net sorumlu değildir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SpotX sadece reklamları engellemiyor ayrıca farklı arayüz ve farklı birçok özelliğe sahip bir uygulamadır.
İstemcideki tüm afiş, video ve sesli reklamları engeller
Herhangi bir parçanın atlama işlevinin kilidini açar
Tam ekran modu etkinleştirildi
Ana sayfadan gizli podcast'ler ve bölümler (isteğe bağlı)
Otomatik güncellemeleri engeller (isteğe bağlı)
Otomatik önbellek temizleme (isteğe bağlı)
Oynatma listesini geliştirme etkinleştirildi
Beğenilen şarkıları geliştirme arayüzü etkinleştirildi
Yeni şarkı sözleri etkinleştirildi
Sanatçı sayfalarında yoğunlaştırılmış diskografi rafı etkinleştirildi
Önerilerde Yoksaymayı Etkinleştir
Etkin Ekolayzer
Yeni cihaz seçici paneli etkinleştirildi
Sol kenar çubuğunda Etkinleştirildi Sizin İçin Yapıldı"
Devre Dışı Nöbetçi (Sentry'nin Spotify geliştiricilerine konsol günlüğü/hata/uyarı göndermesi engellendi)
Devre dışı günlük kaydı (Kullanıcı etkileşimini günlüğe kaydetmek için çeşitli öğeler durduruldu)
Kaldırılan RTL kuralları (CSS dosyalarını basitleştirmek için tüm sağdan sola CSS kuralları kaldırıldı)
Kod küçültme
Herhangi bir parçanın atlama işlevinin kilidini açar
Tam ekran modu etkinleştirildi
Ana sayfadan gizli podcast'ler ve bölümler (isteğe bağlı)
Otomatik güncellemeleri engeller (isteğe bağlı)
Otomatik önbellek temizleme (isteğe bağlı)
Oynatma listesini geliştirme etkinleştirildi
Beğenilen şarkıları geliştirme arayüzü etkinleştirildi
Yeni şarkı sözleri etkinleştirildi
Sanatçı sayfalarında yoğunlaştırılmış diskografi rafı etkinleştirildi
Önerilerde Yoksaymayı Etkinleştir
Etkin Ekolayzer
Yeni cihaz seçici paneli etkinleştirildi
Sol kenar çubuğunda Etkinleştirildi Sizin İçin Yapıldı"
Devre Dışı Nöbetçi (Sentry'nin Spotify geliştiricilerine konsol günlüğü/hata/uyarı göndermesi engellendi)
Devre dışı günlük kaydı (Kullanıcı etkileşimini günlüğe kaydetmek için çeşitli öğeler durduruldu)
Kaldırılan RTL kuralları (CSS dosyalarını basitleştirmek için tüm sağdan sola CSS kuralları kaldırıldı)
Kod küçültme
Kurulum işlemi çok basit.
En başta uyarayım yazılımı virüs olarak görebilir bunu sebebi ise içindeki kodlama sistemidir. Kurulumu yapmadan önce tüm virus programlarını ve Windows Defender'i kapatınız.
Bu kısımda ana ekrandaki podcast kısmını devredışı bırakmak istiyor musunuz diye soruyor. İstiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Bu kısımda ise ilerideki Spotify güncellemeleri engellensin mi diye soruyor. Aynı şekilde İstiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Bu adımda ise Otomatik önbellek temizlemeyi ayarlamak ister misiniz diye soruyor yine aynı şekilde istiyorsak Y istemiyorsak N tuşuna basıp enter diyeceğiz.
Yes dersek kaç gün içindeki önbellek temizlensin diye soruyor. Kaç gün istiyorsak onu diyoruz ben 7 günü tercih ettim.
Kısa bir süre içerisinde kurulum tamamlanacak ve Installation completed yazısını gördükten sonra herhangi bir tuşa basıp artık modlu Spotify uygulamamızı kullanabilir.
Ekstra eklenmiş özelliklerinin bazıları :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulumu sırasında ya da sonrasında oluşabilecek herhangi bir problem ya da sorundan ben veya forum.miuiturkiye.net sorumlu değildir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: