Yardım Spotify - Youtube Music Bluetooth Sorunu

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Cihazı alalı 1 hafta kadar oluyor. Son sürüm global rom yüklü.

Müzik uygulamalarında problem yaşıyorum. Birkaç şarkı çaldıktan sonra çıt edip aniden ses kesiliyor. Müzik telefonda çalmaya devam ediyor ama kulaklığa ses gelmiyor, telefon halen kulaklığa bağlı göründüğü için telefondan da ses gelmiyor kısaca. Kulaklıkta problem olabilir diye düşündüm fakat arabada da aynı sorunu yaşıyorum. Yani bu uygulamaları kullanırken ses birden gidiyor.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam Bahsettiğiniz uygulamaları otamatik başlata alın hatta son uygulamalar dan müzik dinlerken kilitlemeyi deneyin belki çözüm olur

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Bende de böyle bir sıkıntı yok hocam çok ilginç

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Sorun type-c den dönüştürücü ile ses çıkışı alınırken ortaya çıkıyordu ama sizde BT ile de sorun olması baya can sıkıcı olmuş. Bende şimdiye kadar BT de sorun olmadı. Bu cihazın ses çıkışı ile ilgili kronik sorunu var. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama hala bir çözüm yok ortada.
Yazılımsal olsa herkeste olmaz mıydı acaba? Donanımsal olma ihtimali daha fazla gelmeye başladı bana. En büyük zevkim müzik dinlemek, güzel de bir kulaklığım var. Bundan mahrum kalmak gerçekten çok can sıkıcı.

Oyla:

Huso46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Red mi not 7
Konular
0
Benim telefonda da aynı sorun var. Araca bağlantı yaptığımda Media seslerini vermiyor reset attım düzelmedi.

Oyla:

Huso46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Red mi not 7
Konular
0
Merhaba arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm. Telefonu aldığından beri uğraşıyorum her yerde aradım bulamadım. Yabancı bir sitede bluetooth'u sıfırlayın telefonu yeniden başlatın yazıyordu denedim oldu. Şimdi medya seslerini Spotify gibi aracimdan alabiliyorsun. Siz de deneyin inşallah olur.

Oyla:
Üst Alt