Yardım Spotify - Youtube Music Bluetooth Sorunu

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Cihazı alalı 1 hafta kadar oluyor. Son sürüm global rom yüklü.

Müzik uygulamalarında problem yaşıyorum. Birkaç şarkı çaldıktan sonra çıt edip aniden ses kesiliyor. Müzik telefonda çalmaya devam ediyor ama kulaklığa ses gelmiyor, telefon halen kulaklığa bağlı göründüğü için telefondan da ses gelmiyor kısaca. Kulaklıkta problem olabilir diye düşündüm fakat arabada da aynı sorunu yaşıyorum. Yani bu uygulamaları kullanırken ses birden gidiyor.

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Ayarlar izinler diğer izinler Bluetooth bağlantısı değiştirmeyi seçip izin ver diyelim

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Sorunun böyle çözülceğini zannetmiyorum. Kulaklık bağlı gözüküyor demiş.
Bende de aynısı oluyor ve hala olmakta, kulaklık simgesi hala gözükmekte ama çalışıyor en azından işimi görüyor simgeye takılmıyorum artık, çözüldü en azından :) Sağolsun internette yazmıştı bir arkadaş çözümünü bu şekilde bulduğunu.

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar izinler diğer izinler Bluetooth bağlantısı değiştirmeyi seçip izin ver diyelim
Hocam izin verili durumda zaten, ama sorun devam ediyor. 4-5 şarkı dinliyorum, aniden kesiliyor müzik

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Arkadaşlar, sorunu ne romla ne rootla çözemiyorum. Önerisi olan, benzer sıkıntıyı yaşayan yok mu acaba? Bluetooth bir süre sonra sesi kesiyor

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Arkadaşlar, sorunu ne romla ne rootla çözemiyorum. Önerisi olan, benzer sıkıntıyı yaşayan yok mu acaba? Bluetooth bir süre sonra sesi kesiyor
Arabada denediğinizi yazmışsınız ama başka bir kulaklık ilede denediniz mi?

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Bu arada dinlediğiniz müzik playerda equlazier seçeneğini kapatıp açmayı veya temelli kapatmayı deneyerek kontrol ettiniz mi?

Oyla:

botturgec

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Bu arada dinlediğiniz müzik playerda equlazier seçeneğini kapatıp açmayı veya temelli kapatmayı deneyerek kontrol ettiniz mi?

Hocam aslında başlık biraz hatalı oldu. Tüm medya oynatımlarında sorun var. Youtube, netflix vs hepsinde.

Arabaya Bluetooth ile bağlandığımda da aynı sorun var. Kısaca sorun %100 telefonda.

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Sorun type-c den dönüştürücü ile ses çıkışı alınırken ortaya çıkıyordu ama sizde BT ile de sorun olması baya can sıkıcı olmuş. Bende şimdiye kadar BT de sorun olmadı. Bu cihazın ses çıkışı ile ilgili kronik sorunu var. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama hala bir çözüm yok ortada.

Oyla:
Üst Alt