Rom SparkOs 13.x OFFICIAL | Android 13

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Teşekkürler. O zaman ayarlarda sorun var herhalde. Birde yandex ile bakayım. Google haritalar dışında bir program.deneyeyim.
Google haritalar ile denedim, belirtmiş olayım. Konum ile hiçbir ayar üzerinde değişiklikte yapmadım.

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Benim GpS sorunluymuş. Teşekürler

alptimucin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Emrespect hocam paylaşım için teşekkür ederim. normalde eu12.5.1 stabil kullanıyorum. bunu denemek istiyorum. bir kaç sorum olacak size. linkteki twrp nin FBEV1 versiyonunu mu kuracağız? bu versiyon altında da en yeni tarihli olanını mı kuracağız? tarih olarak en yeni olan versiyon olarak daha eski gibi duruyor da. bir de geri eu roma dönmek istersem son official twrp ye geçip tekrar eu rom kurulum yapmam yeterli mi? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect hocam paylaşım için teşekkür ederim. normalde eu12.5.1 stabil kullanıyorum. bunu denemek istiyorum. bir kaç sorum olacak size. linkteki twrp nin FBEV1 versiyonunu mu kuracağız? bu versiyon altında da en yeni tarihli olanını mı kuracağız? tarih olarak en yeni olan versiyon olarak daha eski gibi duruyor da. bir de geri eu roma dönmek istersem son official twrp ye geçip tekrar eu rom kurulum yapmam yeterli mi? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Evet FBEv1 olanı kurun, en yeni tarih hangisinde ise o versiyonu kurun. Geri dönmek istediğiniz zaman da şuan kullandığınız twrp yi tekrardan yükleyip Eu'yu kurabilirsiniz tekrardan.

alptimucin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Evet FBEv1 olanı kurun, en yeni tarih hangisinde ise o versiyonu kurun. Geri dönmek istediğiniz zaman da şuan kullandığınız twrp yi tekrardan yükleyip Eu'yu kurabilirsiniz tekrardan.
Cevabınız için teşekkürler. en kısa sürede deneyeceğim

alptimucin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Emrespect hocam yükledim dediğiniz gibi. fakat aramaları göstermekte bazen sıkıntı yaşıyor. bir de uygulamaları kitle özelliği yok analdığım kadarı ile. çift tıklama ile ekranın kapatılıp açılması özelliğini çok kullanırım. bunda da var ona çok sevindim. onun haricinde şimdilik memnunum. miui sürümlerinde bluetooth sesi az geliyordu. motosiklet kullanırken interkomdan çok birşey duyamıyordum. bunun için wavelet kullanıyorumdum. bunda dolby var biraz onu kurcalayacağım. olmadı tekrar wavelet yüklerim. gene buradan geri bildirimde bulunurum. tekrar teşekkür ederim.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect hocam yükledim dediğiniz gibi. fakat aramaları göstermekte bazen sıkıntı yaşıyor. bir de uygulamaları kitle özelliği yok analdığım kadarı ile. çift tıklama ile ekranın kapatılıp açılması özelliğini çok kullanırım. bunda da var ona çok sevindim. onun haricinde şimdilik memnunum. miui sürümlerinde bluetooth sesi az geliyordu. motosiklet kullanırken interkomdan çok birşey duyamıyordum. bunun için wavelet kullanıyorumdum. bunda dolby var biraz onu kurcalayacağım. olmadı tekrar wavelet yüklerim. gene buradan geri bildirimde bulunurum. tekrar teşekkür ederim.
Aramalarla ilgili yaşadığınız sorunu biraz daha açıklayabilir misiniz?

Uygulama kitleme derken şifre koymaktan mi bahsediyorsunuz? Eğer Miui'da ki gibi arkaplanda kitlemekten bahsediyorsunuz o hiçbir aosp romda yok. Miui baslaticinin kendi özelliği çünkü.

alptimucin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Emrespect evet arka planda kitlemeden bahsediyorum. izlenimlerim:
+klon uygulama var. ben onu çok kullanıyorum.
+ bluetooth sesi miui son eu kararlı sürümden daha fazla çıkıyor. artık motosikletle giderken duyabiliyorum.
+ google fotoğraflarda sınırsız resim ve video için yerin var diyor :)
-arama geldiği zaman telefon çalıyor ama ekranda hiçbirşey görünmüyor. eğer bluetooth kulaklık bağlı ise oradan açıyorum sonra telefonun ekranında kim ile konuştuğumu görebiliyorum. arama geldiği zaman ekranda birşey görünmediğinde arama uygulamasına girmeme rağmen birşey göremiyorum. bildiğiniz bir arama uygulaması var ise magisk den de yüklenen olursa olur. onu bi deneyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha birde klavyede türkçe klavyeyi yapamadım. türkçe kelimeleri destekleyen klavye yok. bende mecbur gboard yüklemek zorunda kalım. bu arada kullanığım rom vanilla versiyon

Son düzenleme:

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
15
romda ekran yansıtma çalışmıyor..Akşam maç olunca telden maçı açıp smart tv ye ekranı yansıtıyordum yani bağlıyordum ,bu romda bağlanmadı..play soreden aynı işe yarayan en az 15 tane uygulama kurdum onlarda bağlanmadı.Her güzelin bir kusuru varmış :)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Emrespect evet arka planda kitlemeden bahsediyorum. izlenimlerim:
+klon uygulama var. ben onu çok kullanıyorum.
+ bluetooth sesi miui son eu kararlı sürümden daha fazla çıkıyor. artık motosikletle giderken duyabiliyorum.
+ google fotoğraflarda sınırsız resim ve video için yerin var diyor :)
-arama geldiği zaman telefon çalıyor ama ekranda hiçbirşey görünmüyor. eğer bluetooth kulaklık bağlı ise oradan açıyorum sonra telefonun ekranında kim ile konuştuğumu görebiliyorum. arama geldiği zaman ekranda birşey görünmediğinde arama uygulamasına girmeme rağmen birşey göremiyorum. bildiğiniz bir arama uygulaması var ise magisk den de yüklenen olursa olur. onu bi deneyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha birde klavyede türkçe klavyeyi yapamadım. türkçe kelimeleri destekleyen klavye yok. bende mecbur gboard yüklemek zorunda kalım. bu arada kullanığım rom vanilla versiyon
Vanilla versiyonda iseniz size sorun çıkartan uygulamalar yerine Google'ın uygulamalarını kurun. Bende Google Kişileri, aramayı, mesajları ve gboardi kullanıyorum. Vanilla versiyon diye Google'ın başarılı olduğu nimetlerden de faydalanmamak doğru değil tabiki de.

Ben Google Aramayı kullanıyordum hiçbir sorun yaşatmadı bana.

Üst Alt