Sohbet Soy Ağacı Uygulamaları

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62 hocam myheritage yerine Family Echo tavsiye ederim. Ücretsiz, çok daha basit bir arayüzü var ve dilediğinizde akrabalarınızı davet edebiliyorsunuz :)
Yarın deniyorum hocam.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
milli piyango, şans oyunları oynayın kazandıgınızda zaten soy agacınızdaki bütün bireylere ulaşmış pardon size ulaşmalarını saglamıs olacaksınız. sonra alın elinize kagıt kalem 1 yere not edin ( engellenenler listesi oluşturmak ıcın )

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
chatin_62 hocam myheritage yerine Family Echo tavsiye ederim. Ücretsiz, çok daha basit bir arayüzü var ve dilediğinizde akrabalarınızı davet edebiliyorsunuz :)
Hocam denedim. Oldukça başarılı. Çok sade, temel tüm işlemleri yapabiliyor, görebiliyorsunuz. Mevcut ağacımı da import etti. En baştan uğraşmak gerekmedi. Kendi export seçenekleri de oldukça zengin. HTML olarak export edip offline olarak browserdan kullanmak, CSV olarak export edip Excel'de çalışmak, Text olarak export edip tüm kişileri metin olarak görebilmek, Gedcom olarak export edip diğer uygulamalarda kullanılabilmesi oldukça güzel ve kullanışlı. Davet ettiğiniz kişi eğer listenizde varsa kendi bilgilerini değiştirebilmesi ya da güncelleyebilmesi, linkini paylaşıp linke sahip olan herkesin ağacı görüntüleyebilmesi gibi özellikler harika. Teşekkür ederim.

Üst Alt