Soru Sosyal medya hangi platformda kullanılmalı

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global kararlı 11.05
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi formlar;
Facebook, intagram, twitter vs. gibi sosyal medyada organlarını kendi uygulamasından kullanmakmı, yoksa bir tatayıcı üzerinden kullanmakmı avantajlı?
Avantaj: hangisi daha az data, pil tüketir ve güvenlidir? Tarayıcılar arasında bu sorular farklılık gösterir mi?
Galiba uzun bir soru oldu

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Aynen hocam çok fazla çerez tüketiyor tarayıcılarda düzenli temızlık yapmanız lazım
Oturum içinde chrome için konuşuyorum geçmiş ve tarama verilerini temizle dediğinizde çerezleri işaretlemeyin oturum kapanmaz
Evet dediğiniz gibi kullanıyorum ama bazende farkında olmadan çerezlere de tik atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam farklı bir platform önceden sanırım tek uygulamaydı ama şimdi ayrı ayrı.Normal uygulamaları kadar yer kaplamıyor vs
anladım. teşekkürler

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Evet dediğiniz gibi kullanıyorum ama bazende farkında olmadan çerezlere de tik atıyorum

anladım. teşekkürler
Hocam o tiki birkere kaldırırsanız tekrar işaretlemediğiniz sürece aktıf olmaz

Birkere düzeni ayarlayın sonra sadece sil dıyerek geçin :)

Oyla:

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Hocam o tiki birkere kaldırırsanız tekrar işaretlemediğiniz sürece aktıf olmaz

Birkere düzeni ayarlayın sonra sadece sil dıyerek geçin :)
evet alışkanlık işte :)

Chrome kullanmak istemiyorsanız daha hafif tarayıcılar kullanabilirsiniz ; Via, UC Browser gibi.
hocam onlarda da güvenlik konusunda endişem var

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Herkese iyi formlar;
Facebook, intagram, twitter vs. gibi sosyal medyada organlarını kendi uygulamasından kullanmakmı, yoksa bir tatayıcı üzerinden kullanmakmı avantajlı?
Avantaj: hangisi daha az data, pil tüketir ve güvenlidir? Tarayıcılar arasında bu sorular farklılık gösterir mi?
Hiçbirini kullanmamak en iyisi

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Ben operada face ve inst mı böyle kullanıyorum tek tıklama ile giriş bildirim önemli değil benim için gayet hızlı da oluyor. Mesela faebook uygulamada ne kadar yenile desemde her zaman günceli vermiyor o yüzden hepsini sildim.

Ekli dosyalar

• IMG_20200516_022815.jpg
    IMG_20200516_022815.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

onderkanber

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
redmi note 7
Konular
6
Ben operada face ve inst mı böyle kullanıyorum tek tıklama ile giriş bildirim önemli değil benim için gayet hızlı da oluyor. Mesela faebook uygulamada ne kadar yenile desemde her zaman günceli vermiyor o yüzden hepsini sildim.
ben şuan bu şekilde kullanıyorum. tarayıcıdan kastım buydu zaten hocam. tarayıcı mint sanırım

ben şuan bu şekilde kullanıyorum. tarayıcıdan kastım buydu zaten hocam. tarayıcı mint sanırım
pardon opera diye belirtmişsiniz

peki hocam operanın depolamadaki tuttuğu çerezler ne kadar hiç kontrol ettinizmi. yani temizliği ne kadar sürede ne kadar temizlik yapıyorsunuz. belki bende operaya geçerim

Son düzenleme:
Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Herkese iyi formlar;
Hocam bu ve bunun gibi şeyleri düşünmenize bence hiç gerek yok hiç kullanmayın hem şarzınız ve internetiniz hem cihaz bellegi sizin olsun başka şeylere yönelin ben en son msn kullandım şuanda bakıyorum çok rahatım nacizane fikrim highfive~~

Oyla:
Üst Alt