Soru Sosyal media appleri neden sorunlu ?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
merhaba cihazı 12.09.2019 dan beri kullanıyorum ama gerek instagram gerek wp görüntü anormal kötü attıgım 2 fotograf bir instagram story sine ait story ilk baslangıcta net gibi sonra bi anda pikselleşiyor çözümü nedir bunun

Ekli dosyalar

• işaret.jpg
    işaret.jpg
    927,2 KB · Görüntüleme: 92
  • işaretli.jpg
    işaretli.jpg
    797,7 KB · Görüntüleme: 93
  • qqqqq.jpg
    qqqqq.jpg
    782,5 KB · Görüntüleme: 93
  • qqqqqqq.jpg
    qqqqqqq.jpg
    907,8 KB · Görüntüleme: 81

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hayırlı olsun aero kullandık ban yedik
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylardır kullanıyorum böyle bir sıkıntı yaşamadım
Uygulama sahibi ile iletisime geçmenizi öneririm

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-20-06-03-43-238_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2019-09-20-06-03-43-238_com.instagram.android.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21

Hocam sanırım sorun yaptığınız bir paylaşımda. Grup veya sayfa yönetiyorsanız yaşanıyor bu sorun. Orjinal insta uygulamasında da oluyor

Oyla:

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1

Ne hoş ki Instagram'ın henüz mod kullanıcılarına özel bir "ban" çalışması mevcut değil. Genellikle bir çok kullanıcı mod kullanmaya başladığın da ve her önüne gelen mod geliştirmeye başladığın da 3.parti uygulama kullanıcıları için "ban" çalışması yapıyorlar.
Erişiminizin engellenme sebebi hesap etkinliğiniz ile alakalı bir durum. Kaldı ki; fotoğraflara göz atmak, Instagram uygulamasında gezmek bir yana dursun hesabınızın gerçekten ban yediği düşünüldüğünde ekseriyetinde diğer uygulamalar gibi bu uygulamaya da giriş dahi yapamayacağınız aşikar.

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Ne hoş ki Instagram'ın henüz mod kullanıcılarına özel bir "ban" çalışması mevcut değil. Genellikle bir çok kullanıcı mod kullanmaya başladığın da ve her önüne gelen mod geliştirmeye başladığın da 3.parti uygulama kullanıcıları için "ban" çalışması yapıyorlar.
Erişiminizin engellenme sebebi hesap etkinliğiniz ile alakalı bir durum. Kaldı ki; fotoğraflara göz atmak, Instagram uygulamasında gezmek bir yana dursun hesabınızın gerçekten ban yediği düşünüldüğünde ekseriyetinde diğer uygulamalar gibi bu uygulamaya da giriş dahi yapamayacağınız aşikar.
Üstad bu prpblemi sen çözersin :D bu kalitesizliğe çözüm bul :D

Oyla:

Hazarbozkurt

Coder
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HESAP SİLİND
Cihazım
HESAP SİLİNDİ
Meslek
HESAP SİLİNDİ
Konular
1
Üstad bu prpblemi sen çözersin :D bu kalitesizliğe çözüm bul :D
Merhaba, bir medya dosyasını yüklemek istediğiniz de, o medya dosyası çoğunlukla Instagram uygulaması tarafından işlem görmüyor. Tam olarak nasıl işlem gördüğünü şu şekilde açıklayabilirim;
Medya dosyasını seçtikten sonra, Instagram uygulaması seçilen medya dosyasını işliyor ve size bir önizleme gösteriyor. Siz medya dosyasını paylaşmak istediğiniz de ise işler değişiyor. Instagram uygulaması tarafından işlem görmemiş, yani orijinal medya dosyası sunucu da işleniyor ve paylaşılıyor.

Sunucu yükünü azaltmak için güzel bir yöntem. Seçmiş olduğunuz her medya dosyası cihazınızdaki Instagram uygulaması tarafından işleniyor ve yalnızca paylaşmak istediğiniz medya dosyaları sunucu üzerinde işleniyor.

Instagram Aero ile birlikte sol aşağıdaki Ev İkonuna basılı tutarsanız Instagram'ın geliştirici seçeneklerine erişebilirsiniz. Kalite ile ilgili bir çok seçenek mevcut lakin deneme fırsatım olmadı.
Yapabileceğiniz en iyi şey, paylaşmak istediğiniz medya dosyalarını Instagram'ın belirlemiş olduğu resmi standartlara getirin. Adobe ve benzeri yardımcı programlarla medya dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu konu hakkında YouTube'da yabancı içeriklere göz atmanızı öneririm.
Sahte bir hesap açıp, düzenlemiş olduğunuz medya dosyalarını tek tek deneyebilirsiniz.
Bir keresinde hesaptan hesaba paylaşılan medya dosyalarının kalitelerinin değiştiğine şahit olmuştum, aynı cihazdan iki farklı hesaptan aynı medya dosyasını paylaşıyordum ve kalitelerinin farklı olduğunu gözlemliyordum. Özetle, bu sistemin bir çok çalışma mantığı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt