Yardım SOS Acil aramadan sonra bootloop düştü.

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu MIUI 14 14.0.3.0 A13
Telefon Modeli
Mi 10
Bootloader Kilidi
Açık
IMEI atılmış bir mi 10 cihazı kullanıyorum. 1 yıldır hiç zaman IMEI uçmadı. Yatak yatarken kendi kapanma güç tuşuna bastım yani yanlışlıkla, Telefonumdaki SOS Acil ekranı gelince 5 saniye sürdükten sonra aramayı başladı. Hemen iptal basınca ani telefon kapandı. Tekrar açtım. sürekli Mi logo açıp kapanıyor. Bootloop sorunu yaşadım. Turuncu renkli Fastboot moduna girebiliyorum ama TWRP giremiyorum. Önemli verileri silmeden kurtarma yolu var mıdır? Lütfen cevap bekliyorum.
İyi aşkamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirme: Fastboot girip 3 saniye sonra fastboot hazır yapmadan kendi kapandı. Kendi kendine kapanmayı sorunu devam ediyor.

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
IMEI atılmış bir mi 10 cihazı kullanıyorum. 1 yıldır hiç zaman IMEI uçmadı. Yatak yatarken kendi kapanma güç tuşuna bastım yani yanlışlıkla, Telefonumdaki SOS Acil ekranı gelince 5 saniye sürdükten sonra aramayı başladı. Hemen iptal basınca ani telefon kapandı. Tekrar açtım. sürekli Mi logo açıp kapanıyor. Bootloop sorunu yaşadım. Turuncu renkli Fastboot moduna girebiliyorum ama TWRP giremiyorum. Önemli verileri silmeden kurtarma yolu var mıdır? Lütfen cevap bekliyorum.
İyi aşkamlar

Geliştirme: Fastboot girip 3 saniye sonra fastboot hazır yapmadan kendi kapandı. Kendi kendine kapanmayı sorunu devam ediyor.
Hocam recovery e giriyormu telefon
Ayrıca bl kilidi açık mi flash tool ile rom yükleyin

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
İyi aşkamlar

Hocam cihaza orangefox atın birde öyle recoverye girmeyi deneyin eğer onda da olmuyorsa mi flash ile yazılım atmanız gerek. Verileri kurtarmak zor maalesef recoverye giremezseniz. Recoverye girseniz bile yüksek ihtimal decrypt data yapmanızı ister fakat cihaz bootloopta olduğu için ekran kilidinizi girseniz bile failed olur ve wipe data yapmak zorunda kalırsınız her şekilde verileri kurtaramazsınız. Çok zor bir ihtimal.

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözüldü. O sorunu kendi kendine güç tuşuna basan tespit edildi. Arkadaşlar yazılımsal değil donanımsaldir.

Oyla:
Üst Alt