Rica ederim her zaman bir yedek bulundurur isek dilimiz yanmazDaha önce xposed den dilim yandı ama telefonlarımız aynı olunca bendede sorunsuz çalıştı teşekkürler.
ANDROID 9.0 PIE İÇİN XPOSED
Buradan indirin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum :
rardan çıkan EdXposedInstaller apk yı kurun peşinden magisk i açın ve modüller bölümünden alttaki artı işaretine tıklayın diğer iki dosyayı tek tek ekleyin
Ve cihazı yeniden başlatın bu kadar.
Note 6 Pro 4 64 cihazımda denendi herhangi bir sorun yok yeniden başlatma vs sorun yok.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunu denemek için zaten root lazım root attı iseniz zaten bootloader kilidi de açıktır twrp kurulu değilse kurun yedek alın deneyinKardeşim ben bunun aynısını redmi note 8 pro da yapsam bişey olurmu cihazım root lu değil ve yedik almayı bilmediğim için alamadım yapmıyorum bişey olurmu
Maalesef dediklerini yapmama rağmen olmadıANDROID 9.0 PIE İÇİN XPOSED
Buradan indirin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum :
rardan çıkan EdXposedInstaller apk yı kurun peşinden magisk i açın ve modüller bölümünden alttaki artı işaretine tıklayın diğer iki dosyayı tek tek ekleyin
Ve cihazı yeniden başlatın bu kadar.
Note 6 Pro 4 64 cihazımda denendi herhangi bir sorun yok yeniden başlatma vs sorun yok.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.