Tavsiye Sorunsuz Olması Açısından Hangi YD Telefon? (Yarın Alınacak)

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
12
10.000 TL oratalama, 13-14'e kadar ise zorlama ile çıkabilecek bütçem var.

Mantığım son model bir orta segment yerine biraz eski (sıfır) bir tık daha üst segment almak daha iyi gibi. Mi Note 10 Lite'ı artık emekli etme vakti geldi. Ses ve mikrofon sorunları, yazılımsal bazı eksiler ve fiziksel olaylar sonucunda bu kararı aldım. Kamerada şikayetçi olduğum durum gece çekimlerinin çok kötü olmasıydı.

Bunun için, Redmi Note 13 Pro tarzı bir ürün yerine Mi11T, 11T Pro, 12T, 12T Pro veya benzeri ürünlere baktım. Fiyat aralığı da hoşuma gitti. zorlarsak ve uygun fiyat denk gelirse 13T gibi bir şey de olabilir fakat çok da uygun fiyatlı yerlere güvenemiyorum. Direnç yaparken cihaz çöp olmasın diye.

NFC önemli, bu nedenle dirençlerde NFC gitmeyen ya da sıfırlama güncelleme sorunu pek olmayan bir cihaz arıyorum. Direnç değil de yazılımsal kayıt daha iyi olur hatta. Kimse sıfır arabasının motorunu elletmek pek istemez. Bu nedenle önceliğim dirençsiz kayıt olanlar ama dirençliler de olabilir.

En mantıklı ve makul seçim hangisi olur sizce?

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Ben redmi note 13 pro plus 5g 12/512 versiyonunu kullanıyorum.memnunum, gayet güzel bir telefon. Sadece aldığınız zaman çin cihazı alırsanız muhtemelen fake rom'lu şekilde gelicek ve güncellemeleri alamıyacaksınız. (bu cihazlarda çin cihazıysa genelde bu şekilde) cihazı aldıktan sonra H.kadioglu hocamıza yazılımsal kayıt yaptırabilirsiniz.dirence gerek kalmadan çift hat kayıt yapıyor ve fake romdan kurtuluyor, güncellemeleri sorunsuz almaya başlıyorsunuz.tabikide en son karar sizin

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben redmi note 13 pro plus 5g 12/512 versiyonunu kullanıyorum.memnunum, gayet güzel bir telefon. Sadece aldığınız zaman çin cihazı alırsanız muhtemelen fake rom'lu şekilde gelicek ve güncellemeleri alamıyacaksınız. (bu cihazlarda çin cihazıysa genelde bu şekilde) cihazı aldıktan sonra H.kadioglu hocamıza yazılımsal kayıt yaptırabilirsiniz.dirence gerek kalmadan çift hat kayıt yapıyor ve fake romdan kurtuluyor, güncellemeleri sorunsuz almaya başlıyorsunuz.tabikide en son karar sizin

Global bulmak zor, her yerde çin cihazı var. Note 13 Pro Plus için yazılımsal kayıtta güncelleme sıfırlamada imeiler uçmuyor mu?

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Poco X7 Pro şu an için rakipsiz 13 civarı fiyatı.

Kaydı henüz çıkmadı yakında Direnç çıkacak.
Server veya yazılım belli değil ama onlar da gelebilir. Direnç cepte şimdilik.

Zaten alıp 8 ay kullanabilirsiniz 8 ay sonra bakarsınız artık kayda.

Not: Poco X7 Pro'dan yazıyorum.

Üst Alt