Yardım Sorunsuz Miui Rom Önerisi

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Hocam stabil hızlı bir rom istiyorsanız düşünmeden MIUI 11 geçin derim size ben de Poco X3 pro var MIUI 12 de zor duruyorum.
aynen stabil istiyorum ben. bide tema değiştirmeyi seviyorum. hal öyle olunca arayüz kasılıyor da kasılıyor

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
aynen stabil istiyorum ben. bide tema değiştirmeyi seviyorum. hal öyle olunca arayüz kasılıyor da kasılıyor
Endonezya 12.0.2 Android 10 olan versiyonu tavsiye ederim. Şarj süresi iyi, kasma takılma yok. Ancak 12.0.1 Android 11 versiyona güncellerseniz kişiler, mi tarayıcı gibi bazı uygulamaların simgeleri kare şeklinde oluyor. Ben bir türlü düzeltemedim haricen Android 11 versiyonda da şarj süresi iyi, kasma takılma yok. Yüklemek isterseniz Mi Flash ile yükleyebileceğiniz linki aşağıya bırakıyorum.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Endonezya 12.0.2 Android 10 olan versiyonu tavsiye ederim. Şarj süresi iyi, kasma takılma yok. Ancak 12.0.1 Android 11 versiyona güncellerseniz kişiler, mi tarayıcı gibi bazı uygulamaların simgeleri kare şeklinde oluyor. Ben bir türlü düzeltemedim haricen Android 11 versiyonda da şarj süresi iyi, kasma takılma yok. Yüklemek isterseniz Mi Flash ile yükleyebileceğiniz linki aşağıya bırakıyorum.

hocam endonezya romun resmı ındırme sıtesı varmı mı9t ıcın bır bakalım

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
hocam endonezya romun resmı ındırme sıtesı varmı mı9t ıcın bır bakalım
Ben bu linkteki sayfadan indirdim sizin cihazınız için olan sayfadan indirebilirsiniz.

Ayrıca bu linkteki uygulamayı yükleyip cihazınıza uygun romları indirebilirsiniz.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Hindistan romunu da es geçmeyin derim.