Soru Sorunsuz kernel ?

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Eu rom miui 10 için sorunsuz kullanabileceğim kernel varmıdır? Kernel aramamın tek sebebi kulaklık sesini ne yaptıysam artıramadım. (Mixer_patch... Vs. Vs. Olmadı) Denediğim kernellerde sese çözüm bulabiliyorum fakat video oynatmıyo kamera çalışmıyo falan. Ses üzerine bi kernel varmı yada forumun üst seviye ilgilileri benim için ses kerneli yapabilirmi ? :)

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26

Ekli dosyalar

• IMG-20181107-WA0000.jpg
    IMG-20181107-WA0000.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Bu kulaklık ses sıkıntıları genel mi ben anlamadım? Ben birkaç farklı marka ve türde kulaklık ve hoparlör ile denedim bilgisayar ile neredeyse aynı seviyede ses sunuyordu. Tek sorunu kulaklığın birini yuvaya tam oturtmadığımı fark ettiğimde yaşadım. Ses kısık geliyordu. Sonradan kulaklığı takamadığımı fark ettim, yerine oturtunca düzeldi. Kulaklığı doğru taktığınızdan eminseniz bir şey diyemeyeceğim.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Bu kulaklık ses sıkıntıları genel mi ben anlamadım? Ben birkaç farklı marka ve türde kulaklık ve hoparlör ile denedim bilgisayar ile neredeyse aynı seviyede ses sunuyordu. Tek sorunu kulaklığın birini yuvaya tam oturtmadığımı fark ettiğimde yaşadım. Ses kısık geliyordu. Sonradan kulaklığı takamadığımı fark ettim, yerine oturtunca düzeldi. Kulaklığı doğru taktığınızdan eminseniz bir şey diyemeyeceğim.
Ondan yana sıkıntı yok reis cihazın sunduğu max. Ses beni tatmin etmiyo. Ben cihaza kernel yükledim ve viper4androidfx ile beraber çok müthiş bi kulaklık sesi alıyordum. Hani vardır ya çok yüksek sesten zevk alan insanlar ben onlardanım

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Ondan yana sıkıntı yok reis cihazın sunduğu max. Ses beni tatmin etmiyo. Ben cihaza kernel yükledim ve viper4androidfx ile beraber çok müthiş bi kulaklık sesi alıyordum. Hani vardır ya çok yüksek sesten zevk alan insanlar ben onlardanım
Bende Dolby Atmos ve Dual Speaker modu var. Yeterli bir ses seviyesi alıyorum. Dolby yokken kulaklık sesi bana da az geliyordu. Ancak şu an gayet yeterli daha fazlası size zarar verecektir zaten. Kullandığınız kulaklığı bilmiyorum ama benim kulaklığım bu seviyenin üstünü kaldırmaz zaten. :)

Oyla:

tetikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Oreo için dual speaker modu kurmak istiyorum bende zip dosyasını paylaşır mısın rica etsem

Oyla:
Üst Alt