Sorunlu rom

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Developer romlar daha mı iyi bende şuan global/kararlı var 8.0.6.0 (LHOMIDG) güncelleme olayı sıkıntılı kaldı bu sürümde

o zaman yukarıdaki linkten 8.1.6.0 sürümünü kendiniz indirip zipli halde sd kartınıza atın ardından araçlar/güncelleyici yi tıklayın,açılan pencerede yukardaki sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ordan "güncelleme paketini seç" den sd kartaki zipli rom dosyasını gösterin ,gerisini tel halleder,hiç ugraşmayım developper romla

burak1701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
s3
Konular
5

o zaman yukarıdaki linkten 8.1.6.0 sürümünü kendiniz indirip zipli halde sd kartınıza atın ardından araçlar/güncelleyici yi tıklayın,açılan pencerede yukardaki sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayın ordan "güncelleme paketini seç" den sd kartaki zipli rom dosyasını gösterin ,gerisini tel halleder,hiç ugraşmayım developper romla
Bu mtk işlemci olanlar için galiba benim ki snapdragon o siteden bulup onu indireyim o dediğiniz yöntemlede kurarim aslında o kısmı biliyordum ama güvenemiyordum inşallah bir sorun yasamam

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Bu mtk işlemci olanlar için galiba benim ki snapdragon o siteden bulup onu indireyim o dediğiniz yöntemlede kurarim aslında o kısmı biliyordum ama güvenemiyordum inşallah bir sorun yasamam
o link snapdragon ,iişlemciler için ,yukardaki yazıları okuyun ayrıca yerel güncelleme olacagı için veri kaybıda yaşamazsınız ,siz yanlış bir şey yapmazsanız tele hiçbir şey olmaz meraketmeyin

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
snapdragon işlemcili çin telefonları ve yine snapdragon işlemcili SE teller var isimleri kenzo olanlar redmi note 3 pro snapdragon olan teldir

sizin tel Kenzo ise kullanacagınız romun linki aşagıda dikkat edin tıklayınca indirmeye başlar

burak1701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
s3
Konular
5
snapdragon işlemcili çin telefonları ve yine snapdragon işlemcili SE teller var isimleri kenzo olanlar redmi note 3 pro snapdragon olan teldir

sizin tel Kenzo ise kullanacagınız romun linki aşagıda dikkat edin tıklayınca indirmeye başlar

Çok teşekkür ederim az kaldı yüklenmesine bir sıkıntı çıkacak gibi hissediyorum ama deneyeceğim telefona bir şey olmazsa yazarım olursa zaten yazamam iyi günler

burak1701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
s3
Konular
5

Sağolasın guncelledim dediğin yöntemle oldu şimdi bu sürüm güncelleme alan sürümse süper olur

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Sağolasın guncelledim dediğin yöntemle oldu şimdi bu sürüm güncelleme alan sürümse süper olur
rica ederim güle güle kullanın,bu sürüm haftalık güncelleme almaz ancak yakında bir güncelleme alması bekleniyor

burak1701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
s3
Konular
5
rica ederim güle güle kullanın,bu sürüm haftalık güncelleme almaz ancak yakında bir güncelleme alması bekleniyor
Umarım alır millet 8.2 lerde takılıyor bu 8.1 de daha ama buna da şükür eskisinden iyi

mudur1998

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note3 pro
Konular
4
Umarım alır millet 8.2 lerde takılıyor bu 8.1 de daha ama buna da şükür eskisinden iyi
8.2.2.0 geri çekildi zaten şu an son sürüm bu 8.1.6.0 olanı ,zaten bu nedenle bugsları düzeltip yeni sürümü yayınlamaları gerekiyor,bu arada olaki yeni sürüm verilir ve siz almakta geç kalırsanız telaş etmeyin, o zaman bölge ayarlarını "hindistan" yapın daha çabuk gelmesi lazım

Üst Alt