Yardım Soru - Tarayıcan youtube videolarını youtube uygulamasında açmıyor

cahit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cahit
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba arkadaşlar mi5s telefonumda tarayıcı olarak alışkanlıktan dolayı kendi tarayısını kullanıyorum. Tarayıcan youtube videolarını tıkladığımda istiyorumki youtube uygulamasında açsın veya altta bana seçenek sunsun ama yine tarayıcı üzerinden m.youtube den açılıyor. Aynı sorun chrome da yok. Chroma da youtube uygulamasına aktarıp oradan açıyor.
Ayarlardan uygulama lardan tarayıcıya geliyorum orada varsayılan ayar seçeneği de yok. Ön belleği temizle var onu yaptım ama çözüm değil.

Aynı sorun sizde var mı çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durdanecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dürdane
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
0
Benim de bu konuda bir sıkıntım var. Aynı dediğiniz gibi ben de telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorum siteleri gezerken. Youtube videosu tıkladığımda tarayıcı kendi üzerinde açıyor videoları. Tamam bu benim için sorun değil. Asıl sorun o videoyu kapatmak. Video ekranda takılı kalıyor. Kapatamıyorum. Bütün uygulamalardan çıkıp ,hatta uygulamaları temizlediğim halde siyah küçük bir ekran yapışıp kalıyor. Bir ekran görüntüsü atmaya çalışacağım. Belki ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Hayır resim de yükleyemedim. Dosya yükle dediğimde "bu eylemi hiçbir uygulama gerçekleştiremez" dedi. Tuhaf.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Youtube videoları tarayıcı üzerinden açıldığında uygulamadan ayrılıyor ve farklı bir pencere olarak gösterilebiliyor. Normal şartlarda youtube videoları standart tarayıcılardan veya uygulamasından açıldığında farklı sekmeye geçildiğinde veya başka uygulama açıldığında kapanır oysa MIUI tarayıcıda tüm ekranların üzerinde sadece videonun bulunduğu ekran kalabilir ve telefonunuzla başka işlemler yaparken video oynatılmaya devam eder. Benim pek kullandığım bir özellik olmasa da pek çok kullanıcının severek kullandığı bir özellik bu :)

Youtube sitesinde videoyu açtıktan sonra sağ üst köşesinde bulunan monitör simgesine tıklayarak tarayıcıdan ayırabilir, ayrıldıktan sonra sol üst köşede yer alan çarpı işareti ile yeniden tarayıcı içine alabilirsiniz.

Oyla:

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Kendi tarayıcısında bir forumda cevap verirken Dosya yükle dediğimde "bu eylemi hiçbir uygulama gerçekleştiremez" dedi.

Oyla:
Üst Alt