Yardım SORU? MI 9T Spam numaralarini engelleme!!

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 9t
Telefon Modeli
11.0.5
Bootloader Kilidi
Kapalı
12 yillik telefon hatti kullaniyorum ve numaram bircok kamu ve ozel sistemlere kayitli bu nedenle gun icinde bazen defalarca alakasiz yerlerden aranip mesgul ediliyorum. Daha onceki telefonum redmi note 8 proda arama kaydindan spam numaralarini engelleyebiliyordum. Mi 9t de boype bir secenek bulamadim. Google playde bircok uygulama var fakat sacma sapan izinler istedikleri icin yuklemeye cekiniyorum. Bu konuda baska bir alternatif yada guvenilir bir uygulama varmi, yada telefonun kendi sisteminde ?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
12 yillik telefon hatti kullaniyorum ve numaram bircok kamu ve ozel sistemlere kayitli bu nedenle gun icinde bazen defalarca alakasiz yerlerden aranip mesgul ediliyorum. Daha onceki telefonum redmi note 8 proda arama kaydindan spam numaralarini engelleyebiliyordum. Mi 9t de boype bir secenek bulamadim. Google playde bircok uygulama var fakat sacma sapan izinler istedikleri icin yuklemeye cekiniyorum. Bu konuda baska bir alternatif yada guvenilir bir uygulama varmi, yada telefonun kendi sisteminde ?
Ben Truecaller kullanıyorum hocam. Markette yok apk olarak kurmanız gerekmekte. Fakat hem çok kullanışlı hem de telefon ve mesajlaşma uygulaması olarak tek program kullanabilmek işimi çok kolaylaştırıyor.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Telefon uygulamasi olarak Google telefon mu kullanıyorsunuz yoksa Mi Telefon uygulamasimi?

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon uygulamasi olarak Google telefon mu kullanıyorsunuz yoksa Mi Telefon uygulamasimi?
Sistemin kendi telefon uygulamasini kullaniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Truecaller kullanıyorum hocam. Markette yok apk olarak kurmanız gerekmekte. Fakat hem çok kullanışlı hem de telefon ve mesajlaşma uygulaması olarak tek program kullanabilmek işimi çok kolaylaştırıyor.
Truecaller daha once kullandim baya iyi bir uygulama google playde vardi suan olmamasi da soru isareti ..

Oyla:
Üst Alt