[Soru] LG G2 Knock Off

me_korkmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Sevgili Miui Türkiye web sitesi üyelerine öncelikle sormam gereken iki ve ya üç sorum var.

Mükemmel bir iOS sevgisine sahip olduğum için miui kullanmayı samsung cihazlarımda adet edinmiş birisiyim.

Şimdi sorunum şu web site üzerinden en.miui'den 4.11.21 sürümlü miuiv5 rom dosyasını indirdim. LG g2 kullaniyorum knock on eklentisi (ekran kapaliyken açma) aktif bir şekilde çalışıyor ama kilitlerken çift tıklama ile kapatmayı nasıl ayarlayabiliriz ?

Her hangi ilgi ve ya alakanız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla;

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Cvp: [Soru] LG G2 Knock Off

Bu eklenti dediğiniz şey nasıl birşey? G2'deki ekrana çift tıklama olayını başka cihazlarda kullanabildiğimiz birşeyse link verirseniz sevinirim.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Greenify bir uygulama. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify
Uygulamayı yükledikten sonra home tuşu üzerinden parmağınızı yukarı doğru çekin. İlk seferde size hibernate’e alıp ekranı kapatayım mı diye soracaktır. Her zaman kutusunu işaretlemek yeterli. Şu anda Nexus 7'de Lollipop ile de kullanıyorum.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Oyla:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Cvp: [Soru] LG G2 Knock Off

chatin_62 pid=13607 dateline=1417299941' Alıntı:
Greenify bir uygulama. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify
Uygulamayı yükledikten sonra home tuşu üzerinden parmağınızı yukarı doğru çekin. İlk seferde size hibernate’e alıp ekranı kapatayım mı diye soracaktır. Her zaman kutusunu işaretlemek yeterli.  Şu anda Nexus 7'de Lollipop ile de kullanıyorum.

Greenify kullanıyorum zaten. Ama dediğiniz şeyi yapmayı deniyorum olmuyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Parmağınızı home tuşunun üzerinden yukarıya doğru çekmek yeterli olması lazım. Ben ekstra hiçbir şey yapmadım. Aslında şimdi baska birşey keşfettim. Sadece home değil diğer tuşların üzerinden yada bir baska deyişle sanal tuşların bulunduğu barın üzerinden çekilebiliyor.
Ancak bu işlev sadece sanal tuşlardan yapılıyor olabilir. Fiziksel tuşlarda çalışmıyor da olabilir.

Oyla:

me_korkmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ynt: [Soru] LG G2 Knock Off

Bahsettiği "home" tuşunu yukarı kaydırıp bıraktığın zaman sorgulama ve ya tarayıcı seçim ekranı altta ki resimde.

Wms tools da keşke miui launcher'a müdahele edebilse çift tik ile ekran kapatma işlemi için :\\

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Mi3 ile dediğiniz şeyi yapamıyorum. Çift tıkla kilidi açmak için başka yöntem var mı?

Oyla:

me_korkmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ynt: RE: [Soru] LG G2 Knock Off

xxSpecter' Alıntı:
Mi3 ile dediğiniz şeyi yapamıyorum. Çift tıkla kilidi açmak için başka yöntem var mı?
Mi3 serisinde varlığından bile haberdar değilim LG G2 de ki gibi çift tıklama ile açmanın ama alternatif uygulamalar var xxspecter . Mesela "autoscreen on" uygulamasini deneyebilirsin.

Ekran kapaliyken acmak icin elini sensore goturursun otomatik olarak açar.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@me_korkmaz evet bu ekrandan bahsediyorum. Tamam dedikten sonra bir daha sormuyor ve ekranı kapatıyor. Uygulamaların uyutulup uyutulmaması farklı bir tartışma konusu. Ben sadece ekranı kapatmak için kullanıyorum.

@xxSpecter
Yakınlık sensorünü kullanan uygulamalar var. Arkadaşımızın yazdığı uygulama bunlardan birisi. Eğer Filip cover kullanıyorsanız çok kullanışlı oluyor. Kapak kapanınca tel kapanıyor, kapağı açınca otomatik açılıyor.

Oyla:
Üst Alt