Sonunda Kavuşuyorum Mi5S'ime!

HuseyinS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
-
Meslek
Öğrenci
Konular
4
hocam ürün linkini atar mısınız ben de yakın zamanda mi 6 ya da bu telefonu almayı düşünüyorum. Bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum. Bir de redmi 4x mi yoksa bunu mu önerirsiniz?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
hocam ürün linkini atar mısınız ben de yakın zamanda mi 6 ya da bu telefonu almayı düşünüyorum. Bütçeyi ayarlamaya çalışıyorum. Bir de redmi 4x mi yoksa bunu mu önerirsiniz?

Tabii ki ikisi arasında 5S çok daha üst seviye bir cihaz kalıyor. Normal 4x den bahsediyorsunuz kabul ediyorum.

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33

HuseyinS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
-
Meslek
Öğrenci
Konular
4
hocam cihaz elinize ulaşınca hangi panel olduğunu yazar mısınız rica etsem

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
hocam cihaz elinize ulaşınca hangi panel olduğunu yazar mısınız rica etsem
Tabii ki hemen yazacağım. İlk bakmam gereken yer panel sonra kamera gerisi rock in rool rock~~
[doublepost=1510917699,1510911796][/doublepost]Arkadaşlar sonunda telefonum geldi. İlk başta açılmadı telefonun şarj tamamen 0 anlamadım. Ama neyse şarja taktım 1 dakika bekledikten sonra şarj olmaya başladı. Ağlayacaktım az kalsın :( Telefon açılsın panele bakıp SS atacağım.
[doublepost=1510918465][/doublepost]Evet arkadaşlar sonunda açtım telefonu kusursuzzzz.( LCM information : jdi j1 cmd incell dsi panel )... Bi rahatlama geldi.

Panelimizde jdi olduğuna göre kamera sorunsuz zaten hız desen şuan ki haliyle bile felaket eve gidince bi güncelleyelim bakalım inlove~~
[doublepost=1510918775][/doublepost]Arkadaşlarım hattım vodafine 4g yazıyor üstte yani hani vodafone'da sıkıntıydı?

HuseyinS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
-
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Tabii ki hemen yazacağım. İlk bakmam gereken yer panel sonra kamera gerisi rock in rool rock~~
[doublepost=1510917699,1510911796][/doublepost]Arkadaşlar sonunda telefonum geldi. İlk başta açılmadı telefonun şarj tamamen 0 anlamadım. Ama neyse şarja taktım 1 dakika bekledikten sonra şarj olmaya başladı. Ağlayacaktım az kalsın :( Telefon açılsın panele bakıp SS atacağım.
[doublepost=1510918465][/doublepost]Evet arkadaşlar sonunda açtım telefonu kusursuzzzz.( LCM information : jdi j1 cmd incell dsi panel )... Bi rahatlama geldi.

Panelimizde jdi olduğuna göre kamera sorunsuz zaten hız desen şuan ki haliyle bile felaket eve gidince bi güncelleyelim bakalım inlove~~
[doublepost=1510918775][/doublepost]Arkadaşlarım hattım vodafine 4g yazıyor üstte yani hani vodafone'da sıkıntıydı?
Hayırlı olsun hocam adınıza sevndim. Parmak izi okuyucusu ne durumda bir de?

postalcioglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5s
Konular
1
Hayırlı olsun inşallah bir sorunu olmaz ve benim gibi 3 ay evo servisle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Kardeşim keşke pinti den almsaydin Hepsiburada nin kendi mağazasından alsaydin keşke ben hespiburadadan aldım hiç problem olmadı oda evobt garantili idi pinti de evobt garantili ama 2 tane aldığım cihaz in mi5s in kasa ekranı kastirmis gözüküyor du bide 3200 mah batarya olması lazım 3100 yazıyor diye sistemde ama hepsinurada da 3200 yazıyor telefon sisteminde ve pinti den aldığım 2 cihaz in 12 günlükken ne şans ise aynı gün ikisinde de ölü pixel çıktı garantiye yollucaktim ama yeni cihaz di aslında gonderseydim ekran LG panel değil jdi panel olacaktı ama cihazlardan soğduğum için sattım gittim migrostan mi6 aldım 2 tane biri seramik biride normal siyah yani büyük firmalardan alın cihazı Hepsiburada nin kendi mağazasından veya Kipa migros gibi mağazalardan alın bana denk gelmiş olabilir ekran sorunu ama batarya konusunda çok şikayet var mağazaya

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Benim cihazimda herhangi bi problem görünmüyor. Panel jdi parmak izi okuyucu mükemmel kamera desen on numara daha ne isterim? angel~~

Üst Alt