- Adım
- Memoooo
- Cihazım
- mi 9 se
- Konular
- 23
twrp aktifse öyle yapar tam paketi indirir açılışta twrp devreye girer kurar sıkıntı olmaz810 MB yazdı indirdim TWRP'den kurdum telefon açıldı tekrar 2.1 GB indiriyor anlamadım
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
farkettğim filtreler eklenmiş ay modu gelmişKameraya bir kaç bişey gelmiş bakabilir misiniz?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 k 30 FPS kaldırımışlar ne yapmaya çalışıyorlar 60 FPS hala yoktwrp aktifse öyle yapar tam paketi indirir açılışta twrp devreye girer kurar sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farkettğim filtreler eklenmiş ay modu gelmiş
Şükürler olsun şu ay modunu çok merak ediyorumtwrp aktifse öyle yapar tam paketi indirir açılışta twrp devreye girer kurar sıkıntı olmaz
bende hem 4k 30 fps aktim hem fhd 60 fps eklenmiş4 k 30 FPS kaldırımışlar ne yapmaya çalışıyorlar 60 FPS hala yok
Hocam benimki aşırı yavaş saniyede 3 MB olan internetim 10 dakikada 50 oldubende hem 4k 30 fps aktim hem fhd 60 fps eklenmiş
Tekrar indiriyorum şu an 2.1 GB yavaş indiriyor merak ettim bende ay modunu falantwrp aktifse öyle yapar tam paketi indirir açılışta twrp devreye girer kurar sıkıntı olmaz
sunucu tarafında sorun yok benim internet 100 mbit ota güncellemesini çok kısa sürede indirdiHocam benimki aşırı yavaş saniyede 3 MB olan internetim 10 dakikada 50 oldu
Hocam peki şuan cep modu var mı ?sunucu tarafında sorun yok benim internet 100 mbit ota güncellemesini çok kısa sürede indirdi
oda güncellemesi boyutu bende yedi yüz küsür mb göründü cep modu nedir bilemedim?Hocam peki şuan cep modu var mı ?
Bir de güncelleme 810mb gözüküyor