Bu gibi servisten olumsuz sonuç alınan durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek onların desteğini almanız ve hepsiburada satıcılı ürünlerde ürünün servis işlemlerini hepsiburada bünyesinde gerçekleştirmeniz daha faydalı olur.Merhabalar.Satıcı Hepsiburada.com
Hepsiburada topu servise atıyor .Rapor vermediği sürece iade/değişim yapayız dendi.Defalarca ticket oluşturdum.Aynı sonuç.Artık yasal boyuttayım.Elbette bu fiyat o firmaları batırmaz lâkin alacak olanlara faydamız olur düşüncesindeyimBu gibi servisten olumsuz sonuç alınan durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek onların desteğini almanız ve hepsiburada satıcılı ürünlerde ürünün servis işlemlerini hepsiburada bünyesinde gerçekleştirmeniz daha faydalı olur.
Sizin yaşadığınız gibi evo garanti sorunu mi5s cihazım ile yaşadım servis işlemlerini hepsiburada ile yürüttüm ve bu süreçler sonucunda evo ile sonuç alınamayınca hepsiburada müşteri memnuniyeti çevresinde ürününü iade aldı ve para iadesi gerçekleştirdi.
Bu gibi servisten olumsuz sonuç alınan durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek onların desteğini almanız ve hepsiburada satıcılı ürünlerde ürünün servis işlemlerini hepsiburada bünyesinde gerçekleştirmeniz daha faydalı olur.
Sizin yaşadığınız gibi evo garanti sorunu mi5s cihazım ile yaşadım servis işlemlerini hepsiburada ile yürüttüm ve bu süreçler sonucunda evo ile sonuç alınamayınca hepsiburada müşteri memnuniyeti çevresinde ürününü iade aldı ve para iadesi gerçekleştirdi.
Hepsiburada topu servise atıyor .Rapor vermediği sürece iade/değişim yapayız dendi.Defalarca ticket oluşturdum.Aynı sonuç.Artık yasal boyuttayım.Elbette bu fiyat o firmaları batırmaz lâkin alacak olanlara faydamız olur düşüncesindeyim
[doublepost=1527496613,1527346883][/doublepost]
Mahkeme nihayet sonuçlandı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.