Diğer Sonuçlandı-Mi6 ve EVO BT Servis Süreci (Dördüncü Gönderim Evo Btden Uzak Durun)

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhabalar.Satıcı Hepsiburada.com
Bu gibi servisten olumsuz sonuç alınan durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek onların desteğini almanız ve hepsiburada satıcılı ürünlerde ürünün servis işlemlerini hepsiburada bünyesinde gerçekleştirmeniz daha faydalı olur.
Sizin yaşadığınız gibi evo garanti sorunu mi5s cihazım ile yaşadım servis işlemlerini hepsiburada ile yürüttüm ve bu süreçler sonucunda evo ile sonuç alınamayınca hepsiburada müşteri memnuniyeti çevresinde ürününü iade aldı ve para iadesi gerçekleştirdi.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
bu evo mudur nedir ne rezil bir firma yahu.
utanmalarıda yok hiç.
ar damarı çatlamış bunların.

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı - Developer
Konular
1
Bu gibi servisten olumsuz sonuç alınan durumlarda hepsiburada ile iletişime geçerek onların desteğini almanız ve hepsiburada satıcılı ürünlerde ürünün servis işlemlerini hepsiburada bünyesinde gerçekleştirmeniz daha faydalı olur.
Sizin yaşadığınız gibi evo garanti sorunu mi5s cihazım ile yaşadım servis işlemlerini hepsiburada ile yürüttüm ve bu süreçler sonucunda evo ile sonuç alınamayınca hepsiburada müşteri memnuniyeti çevresinde ürününü iade aldı ve para iadesi gerçekleştirdi.
Hepsiburada topu servise atıyor .Rapor vermediği sürece iade/değişim yapayız dendi.Defalarca ticket oluşturdum.Aynı sonuç.Artık yasal boyuttayım.Elbette bu fiyat o firmaları batırmaz lâkin alacak olanlara faydamız olur düşüncesindeyim
[doublepost=1527496613,1527346883][/doublepost]

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    85 KB · Görüntüleme: 77

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Hepsiburada topu servise atıyor .Rapor vermediği sürece iade/değişim yapayız dendi.Defalarca ticket oluşturdum.Aynı sonuç.Artık yasal boyuttayım.Elbette bu fiyat o firmaları batırmaz lâkin alacak olanlara faydamız olur düşüncesindeyim
[doublepost=1527496613,1527346883][/doublepost]

Servis süreci ile ilgili sorunlarımı ve sürecin uzamasından dolayı cihazımdan soğuduğumu ifade eden bir talep oluşturduktan sonra ürünüm iade alınmıştı.
Tabi bunlar şans meselesi iade almayabilirlerdi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-28-13-47-21-839_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2018-05-28-13-47-21-839_com.pozitron.hepsiburada.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2018-05-28-13-47-33-125_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2018-05-28-13-47-33-125_com.pozitron.hepsiburada.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 68

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Konular
1
Cihaz 4. kez servisten geldi ve ben bozacak yerleri kalmamıştır dedim.Adamlar ahize korumasını ucundan sökmüş yerinden kalmış duruyor kırılmaz cam takarken farkettim.Ne rezillik ya bu.resim eklenecek

UMUT99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
UMUT
Cihazım
MI MIX 2
Konular
1
mix 2 kullanıcısıyım ama bizim konular aktif olmadığından buraya yazıyorum o yüzden kusura bakmayın. 1 haftadır telefonu şarja takıp kullandığım zaman donma oluyor ve şarj cihazı aşırı ısınıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar bilen var mı

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

4. Gönderim geldiğinde çektiğim başka bir arıza resmi eklenmiştir.Ayrıca şebekem çekmiyordu sim yuvası baktığımda içindeki temas tellerini engelleyen slikon kalmış.Muhtemel ekranı yapıştırma esnasında olmuştur ki ekranı niye söktüler onuda anlayamadım. Bozacak birşeyleri kalmamıştır dedim.yine bozacak birşey bulmuşlar.ufacık yazılımdan nerelere geldik..

Son düzenleme:

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Konular
1
Mahkeme nihayet sonuçlandı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt