Sohbet Sonradan Yapılan Ses Yalıtımı Etkili Olur Mu?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bu seçenek malesef işe yaramıyor. 10'dan fazla denendi.

Bu dediğiniz Türkiye şartlarında sadece "şikayet et" kısmıyla kalıyor. Devamı malesef gelmiyor. 3 sene önce kiracı iken aynı sıkıntının 100 katını üst kat komşumdan yaşamıştım. Ne komşunla,ne yöneticinle,ne polisle, ne zabıtayla,ne davayla konuşsan dahi bu işler olmuyor hocam. Basit yolu şanslı olup bu durumu yaşamamaktan geçiyor.
Başımdan geçmemiş bir olay için öneride bulunmadım. Yaşadığınız sorunları 3 yıldır yaşıyorum, son zamanlarda az bu da cezadan kaynaklı. Sabahlara kadar elektrikli süpürge mi dersiniz, iki ergen kızın sabah 6lara kadar erkek muhabbetleri mi dersiniz, babanın eve sarhoş gelip sabaha karşı kavga çıkarması mi dersiniz daha neler neler. 7 8 defa şikayet ettim ama 1 yada 2 kez geldiler. Burda biraz memurların da etkisi var. Son 5 6 aydır daha yaşanabilir diyebilirim. Onun haricinde dediğiniz gibi ev sahibi onlar ise ne yönetici birşey yapabilir ne siz birşey yapabilirsiniz insan olsalar laftan anlarlar zaten ama anlamıyor böyleleri. Sık sık şikayet edin

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
Hocam elektrik işleriyle uğraştığımdan dolayı çok kez inşaatlarda bulundum bir seferinde duvarın üzerine strafor tarzında bir malzeme koyup ses yalıtımı yapıldığını görmüştüm(oda da ergen odasıydı.) fiyatını tam hatırlamıyorum ama biraz fazlaydı ve harcı alçısı boyası vs derken oda hacmini hatrı sayılır derece düşüyor. Bu arada fiyatını falan istersen hafta içi hatırlat öğrenirim

Allah razı olsun çok iyi olur hocam.

Başımdan geçmemiş bir olay için öneride bulunmadım. Yaşadığınız sorunları 3 yıldır yaşıyorum, son zamanlarda az bu da cezadan kaynaklı. Sabahlara kadar elektrikli süpürge mi dersiniz, iki ergen kızın sabah 6lara kadar erkek muhabbetleri mi dersiniz, babanın eve sarhoş gelip sabaha karşı kavga çıkarması mi dersiniz daha neler neler. 7 8 defa şikayet ettim ama 1 yada 2 kez geldiler. Burda biraz memurların da etkisi var. Son 5 6 aydır daha yaşanabilir diyebilirim. Onun haricinde dediğiniz gibi ev sahibi onlar ise ne yönetici birşey yapabilir ne siz birşey yapabilirsiniz insan olsalar laftan anlarlar zaten ama anlamıyor böyleleri. Sık sık şikayet edin

Ev sahibi değiller kiracılar. Polisler gelince ne diyolar ki? He hu tamam mıdır olay? Ben 10 defadan fazla polis, zabıta, çevre müdürlüğü ne varsa hepsini aradım. Belki 20 belki 30 kere. Tek bir kişi dahi gelmedi 1 sene çektik bu sesi sonra tıpış tıpış biz taşındık. Şimdi 3 yıl aradan sonra ev sahibiyiz ama yine aynı sıkıntı.

Üst Alt