- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Başımdan geçmemiş bir olay için öneride bulunmadım. Yaşadığınız sorunları 3 yıldır yaşıyorum, son zamanlarda az bu da cezadan kaynaklı. Sabahlara kadar elektrikli süpürge mi dersiniz, iki ergen kızın sabah 6lara kadar erkek muhabbetleri mi dersiniz, babanın eve sarhoş gelip sabaha karşı kavga çıkarması mi dersiniz daha neler neler. 7 8 defa şikayet ettim ama 1 yada 2 kez geldiler. Burda biraz memurların da etkisi var. Son 5 6 aydır daha yaşanabilir diyebilirim. Onun haricinde dediğiniz gibi ev sahibi onlar ise ne yönetici birşey yapabilir ne siz birşey yapabilirsiniz insan olsalar laftan anlarlar zaten ama anlamıyor böyleleri. Sık sık şikayet edinBu seçenek malesef işe yaramıyor. 10'dan fazla denendi.
Bu dediğiniz Türkiye şartlarında sadece "şikayet et" kısmıyla kalıyor. Devamı malesef gelmiyor. 3 sene önce kiracı iken aynı sıkıntının 100 katını üst kat komşumdan yaşamıştım. Ne komşunla,ne yöneticinle,ne polisle, ne zabıtayla,ne davayla konuşsan dahi bu işler olmuyor hocam. Basit yolu şanslı olup bu durumu yaşamamaktan geçiyor.