- Adım
- fatih
- Cihazım
- Mi13t pro
- Konular
- 4
redmi note 3g kullanıyorum cihazımda özellikle son sürümden sonra iyice artan vaziyette laglar oluşmaya başladı kendi kendine dokunmalar,titremeler falan ekranın bazı kıısmlarında dokunma çalışmaması falan.o esnada tuş kilidine alıp tekrar açtığımda düzeliyor, yada ekranı yatay dikey konumunda çevirdiğimde..ama sonra tekrar bu laglar başlıyor.. şu anda 6.1.7 haftalık yapı yı kullanıyorum.özellikle bu sürümle birlikte bariz şekilde ortaya çıktı..
bu sıkıntı miu 6 da da vardı sırf bunun yüzünden cihaz sıfırladım falan ama yine devam ediyordu sonra miu 7 ile düzeldi bu zaman kadar hiç başgöstermiyordu..şimdi yeniden can sıkmaya başladı...hiç karşılaşan ve başka bir çözüm bulan varmı yoksa düzgün bir güncelleme mi beklemek durumunda kalıcam
bu sıkıntı miu 6 da da vardı sırf bunun yüzünden cihaz sıfırladım falan ama yine devam ediyordu sonra miu 7 ile düzeldi bu zaman kadar hiç başgöstermiyordu..şimdi yeniden can sıkmaya başladı...hiç karşılaşan ve başka bir çözüm bulan varmı yoksa düzgün bir güncelleme mi beklemek durumunda kalıcam