M Mutlu Okutan Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mutlu Cihazım Xiaomi mi note3 Yaş 25 Konum İlgilendirmez Katılım 3 Eylül 2019 Konular 5 Mesajlar 11 Tepkime puanı 1 Puanları 3 24 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar eu romun son sürümünü yükleyemiyorum, size zahmet olmazsa bağlantıyı paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar eu romun son sürümünü yükleyemiyorum, size zahmet olmazsa bağlantıyı paylaşabilir misiniz?
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 24 Kasım 2019 #2 Mutlu Okutan' Alıntı: Arkadaşlar eu romun son sürümünü yükleyemiyorum, size zahmet olmazsa bağlantıyı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Cihaz nedir ? Stabil mi ? Beta mı ? Cihazın ana konusuna baktınız mı ? Xiaomi Telefonlar - Mi Serisi Bu modeller Xiaomi tarafından üretilmiştir ve resmi olarak MIUI Rom kullanırlar forum.miuiturkiye.net Oyla: Oyla 0 Downvote
Mutlu Okutan' Alıntı: Arkadaşlar eu romun son sürümünü yükleyemiyorum, size zahmet olmazsa bağlantıyı paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Cihaz nedir ? Stabil mi ? Beta mı ? Cihazın ana konusuna baktınız mı ? Xiaomi Telefonlar - Mi Serisi Bu modeller Xiaomi tarafından üretilmiştir ve resmi olarak MIUI Rom kullanırlar forum.miuiturkiye.net