Yardım Son Güncellemeden Sonra Şarj Çok Hızlı Bitiyor

TR-Ilker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi8
Konular
21
Arkadaşlar son güncellemeden sonra şarjım daha hızlı gitmeye başladı. Kullanıma bakınca hücre bekleme en fazla kullanan gözüküyor. MIUI Global 10.3 şuanki sürümüm. NE yapabilirim?

Skylonely61

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Mİ 9 T PRO
Meslek
yazılım
Konular
9
Arkadaşlar son güncellemeden sonra şarjım daha hızlı gitmeye başladı. Kullanıma bakınca hücre bekleme en fazla kullanan gözüküyor. MIUI Global 10.3 şuanki sürümüm. NE yapabilirim?

bazı güncelleme sonrasında düşüşler olabilir sizlere önerim güncellemeleri ilk çıktığında yüklememeniz olur memnun kalmazsanız bir önceki roma geri dönüş yapmalısınız yalnız direk geri dönüş yapamazsınız yapmak isterseniz bilgi verelim size

Oyla:

TR-Ilker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı güncelleme sonrasında düşüşler olabilir sizlere önerim güncellemeleri ilk çıktığında yüklememeniz olur memnun kalmazsanız bir önceki roma geri dönüş yapmalısınız yalnız direk geri dönüş yapamazsınız yapmak isterseniz bilgi verelim size

Bootloader kildiim açık değil. Başvuru sürecindeyim. Sanırım o olmadan dönüş yapamam değil mi?

Oyla:

melphis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende global 10.2.3 var. son zamanlar hep 4 saat ekran süresi aliyorum. Onceden yine azdi ama 6 saati görürdük. Bu durumda olan var mi? Resmen sarj aleti tasimaya başladım.

Oyla:
Üst Alt