- Adım
- Alp
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 6
Yaptım ama olmadı attığım resimde spotify ın çerçevesindeki beyazlıktan tekrar kurtulmak istiyorum eskiden yoktu okapatamzsiniz çünkü kullandığınız temaya ait simge paketidir
temalar özelleştir veya kişiselleştir seçeneklerinden simge paketini default yaparsanız düzelir
Yaptım ama olmadı attığım resimde spotify ın çerçevesindeki beyazlıktan tekrar kurtulmak istiyorum eskiden yoktu o
Anlaşamadık galibaYaptım ama olmadı attığım resimde spotify ın çerçevesindeki beyazlıktan tekrar kurtulmak istiyorum eskiden yoktu o
V10.2 güncellemesini yaptım ve temamdaki uygulamaların çerçeve içine konması sinir bozucu bunu nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz?
Örn. Spotify türkçe rap
İndirdim ama açtıgımda desteklemiyor yazıyor direk temalara girdim ama temanın adıda gözükmüyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu temayı deneyebilirsiniz hocam. Miui.am romundan almıştım...
Tamamdır hallettim içeri aktarmayı unutmuşum teşekkürlerİndirdim ama açtıgımda desteklemiyor yazıyor direk temalara girdim ama temanın adıda gözükmüyor
Şu andada 3. Parti temalar desteklenmiyor diyor uygulayamıyorumİndirdim ama açtıgımda desteklemiyor yazıyor direk temalara girdim ama temanın adıda gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hallettim içeri aktarmayı unutmuşum teşekkürler