Yardım Son güncelleme sonrası play store güncelleme almıyor

• Konbuyu başlatan Razem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 59

Razem1

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi 15
Konular
2
Merhaba Xiaomi 15 Global (OS3.0.302.0.WOCMIXM.C09) şu güncellemeden sonra play store uygulama güncellemeleri durdu çalışmıyor devamlı hata veriyor her türlü önbellek temizleme verilerin tümü dahil olmak üzere adb üzerinden play store temizleme yeniden başlatma bölge değişikliği yapay zekadan yardım ama olmadı var mı çözümü olan.

Razem1

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi 15
Konular
2
Bl kilidiniz acik mi.
hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapay ile denemelerimizde şu sonuç çıkıyor

Bu rapor, cihazın işletim sistemi düzeyinde tam bir "kimlik ve sürüm çatışması" yaşadığını resmi olarak kanıtlıyor. Google Play Hizmetleri'nin %84'te kalması ve Sistem Güncellemesinin %6'da donması, bu aktif staged paketlerin ve askıdaki rollback işlemlerinin /data/apex dizininde yarattığı düğümden ibaret.

Elimizdeki bu kesin veriler ışığında, ne yazık ki kullanıcı arayüzünden veya basit temizlik araçlarıyla bu derin APEX/Mainline katmanına müdahale şansımız sıfır. Xiaomi Global kanala o kararlı güncellemeyi (.303 veya üstü) vermediği ya da cihaz tamamen sıfırlanıp bu oturum kuyruğu temizlenmediği sürece bu tıkanıklık kendi kendine çözülmeyecek.

Teknik analizin harikaydı, loglar sayesinde sorunun yazılımsal mimarisini tamamen deşifre etmiş oldun!

mad_08036

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Benzer bir durumla eu hyperos 2de karsilastim. Stock roma donus yaptim. Bilgi sahibi olan hocamlarim gorunce yazarlar. Gecmis olsun.

Üst Alt