Yardım Son güncelleme sonrası mobil ağ sorunu

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
Xiaomi mi max 2 kullanıcısıyım. Son güncelleme sonrası mobil veri zorlanıyor. Kapatıp açınca düzeliyor nadide olsa can sıkıcı. Ne yapmam gerek. Teknik bilgim cok az.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Güncelleme sonrası olduğunu belirtmişsiniz.. Yeni güncellemeyi bekleyin hocam, yada eski sürüme geri dönüş yapın.

Yeni güncellemeyi beklemek isterseniz o süre içinde 4g, 3g değiştirip kullanın. Belki de sorun çözülür.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özhan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1
Bende mi 5 kullanıcısıyım, son güncellemeden sonra mobil ağ bağlantılarında kopmalar yaşıyorum.
uçak moduna alıp kapatınca ancak düzeliyor. inşallah yakın zamanda bir güncelleme gelir.
Bunun yanı sıra Google haritalarda çalışmıyor muhtemelen mobil ağ ile alakalı olabilir çünkü WiFi ye bağlı olduğumda denemelerim de bir sıkıntı yaşamadım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende mi 5 kullanıcısıyım, son güncellemeden sonra mobil ağ bağlantılarında kopmalar yaşıyorum.
uçak moduna alıp kapatınca ancak düzeliyor. inşallah yakın zamanda bir güncelleme gelir.
Bunun yanı sıra Google haritalarda çalışmıyor muhtemelen mobil ağ ile alakalı olabilir çünkü WiFi ye bağlı olduğumda denemelerim de bir sıkıntı yaşamadım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende anlayamadım. Hayır bu forumlarda arkadaşlar root diyor bilmem ne diyor. Ülkenin en geniş sayfasına girdik. Bi Allah kulu düşünüp amatör adamlar için ne ne değil, şu nedir vs diye bi sayfa yapmamış.. Boş boş bakıyorum.. Biri kalkıp şununyap dese, diyeceğim ki herkes bu konuda uzman sanmayın .. Basit kullanıcısıyız... Bi delilik var makinede garanti bitecek 4 5 ay içinde bitmeden halledeyim bari.. Sağol alakan cevap içinde.. Varol

srhtbrhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Xiaomi mi 8Lite
Konular
11
Bendede aynı sorun var Son güncellemeden sonra oldu 10.2.2.0 sürümünde oldu inşallah yeni güncelleme gelir

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme sonrası olduğunu belirtmişsiniz.. Yeni güncellemeyi bekleyin hocam, yada eski sürüme geri dönüş yapın.

Yeni güncellemeyi beklemek isterseniz o süre içinde 4g, 3g değiştirip kullanın. Belki de sorun çözülür.

İşte o eski sürüme dönme nasıl olur? Teknık bilgim yok. Garantiyi etkiler mi? Veya bana habire yeni güncelleme yap diye bilgisayar mantığında gibi zorlama yapar mı?

Teşekkürler cevap için.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
İşte o eski sürüme dönme nasıl olur? Teknık bilgim yok. Garantiyi etkiler mi? Veya bana habire yeni güncelleme yap diye bilgisayar mantığında gibi zorlama yapar mı?

Teşekkürler cevap için.
Rica ederim. Cihaz da TWRP Yüklü mü?

Focal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gurkan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Bende eski versiona donmek istiyorum en son guncelleme benimde hosuma gitmedi.10.0.5di yanilmiyorsam. Bu konuda detayli anlatim yapicak biri varmi. Cihaz mi 8 lite ve root gibi seyler yok

Omere

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Mi 8 lite benim cihazim ayni sorun bendede mevcut ag sifirlanip duruyor baglanti kopuyor

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
Rica ederim. Cihaz da TWRP Yüklü mü?

Bahsettiğiniz şeyi anlayacak yada telefonda varmı anlayacak biri değilim. Sanırım benim gibi teknolojik vakalarda basit kullanıcı diyorlar. Google den aratıp ne olduğuna bakabilir, sizin yönlendirmenizle anlayabilirim. Root nedir, ne değildir, garanti kapsamları, eski güncelleme nasıl geri dönülür, nelere sebep olur vb...

Üst Alt