Yardım Son güncelleme sonrasi galeri hatası

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Dediğiniz yerde tarihdeb anladığım kadarıyla Sadece sorun olmayan ve açılan dosyalar var uzantari" İsa" var en sonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz adreste sadece 21 dosya var onlarda zaten açılan dosyalar
Açılan dosyalar dışında bir ek dosya yoksa maalesef veri kaybı yaşamışsınız demektir.
Siz yine cloudu kontrol edin ama artık iş işten geçmiş denebilir geçmiş olsun.

Google Fotoğraflar kullanın Fotoğrafları bulutta tutun. Aynı şekilde gizli klasör özelliği de mevcut ayrıca.

Nilaynilsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
İsa yazan uzantiyi üzerine basılı tutup yeniden adlandıra basıp video ise mp4 foto ise jpeg ile değiştirin
Zaten daha önce de yazdığım gibi orada yüzlerce fotoğraf video olmasına rağmen dosya yöneticisinden gittiğim yerde Sadece 23 tane dosya görünüyordu onların da tarihlerine baktığımda benim gizli klasörde açtığım hasarlı olmayan dosyalarda yani onlar görünürde her ihtimale karşı onları yedekleyip galeri güncellemesini sildim tekrar açtığımda silinmeden sonra kopyaladıklarım ve gizli albüm hepsi silinmişti artık çok geç her şeyi kaybettim şu anda 😭😭

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Zaten daha önce de yazdığım gibi orada yüzlerce fotoğraf video olmasına rağmen dosya yöneticisinden gittiğim yerde Sadece 23 tane dosya görünüyordu onların da tarihlerine baktığımda benim gizli klasörde açtığım hasarlı olmayan dosyalarda yani onlar görünürde her ihtimale karşı onları yedekleyip galeri güncellemesini sildim tekrar açtığımda silinmeden sonra kopyaladıklarım ve gizli albüm hepsi silinmişti artık çok geç her şeyi kaybettim şu anda 😭😭
en iyisi google fotoğraflara kaydetmeniz ve google fotoğraflar kullanmanız hiçbir şekilde veri kaybı yaşamadım kilitli bölümde yedekleniyor tavsiye ederim

Üst Alt