Yardım Son güncelleme sonrasi galeri hatası

Nilaynilsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Galeride kilitli albümde görüntüler ve videolar açılmıyor. Albüme girince ızgara şeklinde hepsi görünüyor ama tıklayınca dosya hasarlı diyor siyah ekran. Tahmin ediyorum ki hyperos güncelleme sonrasi çıktı bu durum. Bu dosyalar çok önemli nasıl kurtarabilir im... WhatsApp Messenger e mail ile gönder deyince oda başarısiz dosyanız hasarlı başka dosya deneyin diyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Google fotoğraflara yedekleme yapmış olabilir.

Nilaynilsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama güncellemesi sonrası mi oldu yazılım güncelleme sonrası mi ?
İşte onu bilebilecek bilgiye ve beceriye sahip değilim uygulama ben guncellemedim otomatik güncelleme oldu mu bilmiyorum ama Nisan ayında gitmiş fotoğraf ve videolar sonra kilitlenen Ler duruyor

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
dosya yöneticisine girin ardından Miui > gallery > cloud > secretAlbum olması gerek (türkçe adlandırma da olabilir) bu dosyaya girip içindeki dosyaların uzantılarını değiştirip dener misiniz. IMG_25.06.25.jpeg gibi

Huseyinilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Darkblue
Cihazım
mi 14 ultra
Meslek
Bilişim teknoloji
Konular
8
İşte onu bilebilecek bilgiye ve beceriye sahip değilim uygulama ben guncellemedim otomatik güncelleme oldu mu bilmiyorum ama Nisan ayında gitmiş fotoğraf ve videolar sonra kilitlenen Ler duruyor
O zaman yazılım güncellemesinden sonra gitmiş Nisan ayı üstünden zaman geçmiş kısa zaman önce olsa çözümler vardı şuan ayarlar- uygulamalar-galeri uygulamasini bulun üzerine tıklayın altta güncellemeleri kaldır var sonra dönüp bakın gizli dosyalarda duruyor ise hemen normal bölüme taşıyın fotoğrafları ( benimde gizli albümde fotolarım var hiçbir yazılım güncellemesinden sonra sorun yaşamadım)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Maalesef her güncelleme veri kaybı riski içerir ve yerel dosyalar için risk aslında çok fazla.

Fotoğraf depolamak için cihaz hafızasına güvenmek her zaman en büyük hata oluyor.

Fotoğrafları kurtarmak için çeşitli yollar var.

Öncelikle Dosya yöneticisini açın ve
MIUI / Gallery / cloud / SecretAlbum yoluna gidip içerisindeki ISA uzantılı bozuk dosyaları kopyalayıp cihaz hafızasında bir klasöre yapıştırın.
Dosyaları yedeğe aldıktan sonra Dosya Yöneticisi uygulamasının güncellemelerini kaldırmayı deneyin.
İşe yaramazsa dosyaların şifresini çözmek için aşağıda linkini vereceğim siteyi kullanabilirsiniz.

Önce ücretsiz seçenek ile bir test edin sonuç alırsanız tamamını açmak için ücret ödemeniz gerekebilir.

Nilaynilsu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosya yöneticisine girin ardından Miui > gallery > cloud > secretAlbum olması gerek (türkçe adlandırma da olabilir) bu dosyaya girip içindeki dosyaların uzantılarını değiştirip dener misiniz. IMG_25.06.25.jpeg gibi
Dediğiniz yerde tarihdeb anladığım kadarıyla Sadece sorun olmayan ve açılan dosyalar var uzantari" İsa" var en sonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef her güncelleme veri kaybı riski içerir ve yerel dosyalar için risk aslında çok fazla.

Fotoğraf depolamak için cihaz hafızasına güvenmek her zaman en büyük hata oluyor.

Fotoğrafları kurtarmak için çeşitli yollar var.

Öncelikle Dosya yöneticisini açın ve
MIUI / Gallery / cloud / SecretAlbum yoluna gidip içerisindeki ISA uzantılı bozuk dosyaları kopyalayıp cihaz hafızasında bir klasöre yapıştırın.
Dosyaları yedeğe aldıktan sonra Dosya Yöneticisi uygulamasının güncellemelerini kaldırmayı deneyin.
İşe yaramazsa dosyaların şifresini çözmek için aşağıda linkini vereceğim siteyi kullanabilirsiniz.

Önce ücretsiz seçenek ile bir test edin sonuç alırsanız tamamını açmak için ücret ödemeniz gerekebilir.

Dediğiniz adreste sadece 21 dosya var onlarda zaten açılan dosyalar

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
19
Dediğiniz yerde tarihdeb anladığım kadarıyla Sadece sorun olmayan ve açılan dosyalar var uzantari" İsa" var en sonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz adreste sadece 21 dosya var onlarda zaten açılan dosyalar
İsa yazan uzantiyi üzerine basılı tutup yeniden adlandıra basıp video ise mp4 foto ise jpeg ile değiştirin

Üst Alt