Çözüldü Sol kulaklıktan ses çok az geliyor

erdinand

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
K20 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
K20 pro global versiyon cihazda airdots ve iphone kablolu klasik kulaklığında youtube spotify vb uygulamalarda sol kulaklıktan ses çok az geliyor hatta sağ kulaklık ile birlikte takınca duyulmuyor bile ancak sesi fulleyip sadece sol kulaklığı takınca duyuluyor. airdots kulaklıkta eşleşmeyi bozup L kulaklığa bağlanınca sesinde sorun olmuyor eşleştirmeyi doğrulayınca tekrar söylediğim gibi soldan ses çok azalıyor. İlginç tarafı whatsapp ses kaydında, boombeach adlı oyunda telefon mesaj, zil ve bildirim seslerinde iki kulaklıkta sorunsuz çalışırken söylediğim gibi bazı uygulamalarda çalışmaması çok saçma geldi. kulaklıkları bilgisayarda ve başka telefonda denedim sorunsuz çalışıyorlardı telefondan çözümünü aradım fakat bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim

Tunagdk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
TunahanGedik
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
0
merhaba nasıl duzelttiginizi detaylı olarak açıklarsaniz sevinirim
Benimkinde aynı olmasına rağmen ve başka cihazlarda denemiş olmama rağmen yine aynı yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

NeoSlayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devid
Cihazım
Samsung
Konular
7
bende mi true wireless earphones lite kulaklık var sol kulaklıktan cok az ses geliyor ama erişebilirlik ayarları ile alakası yok cünkü telefonu daha bağlamadan kulagınıza taktığında ses geliyor ve o ses cok az ama sağ kulaklıkta ses gayet iyi geliyor hatta dün gece kulaklıkla video izliyordum ses normaldi ve uyuya kalmışım sabah sarj ettikten sonra farkettim ses az gelmeye başladı lütfen yardım edin

Oyla:

Koraymskrtt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Koray
Cihazım
Oppo
Konular
0
bende mi true wireless earphones lite kulaklık var sol kulaklıktan cok az ses geliyor ama erişebilirlik ayarları ile alakası yok cünkü telefonu daha bağlamadan kulagınıza taktığında ses geliyor ve o ses cok az ama sağ kulaklıkta ses gayet iyi geliyor hatta dün gece kulaklıkla video izliyordum ses normaldi ve uyuya kalmışım sabah sarj ettikten sonra farkettim ses az gelmeye başladı lütfen yardım edin
Beyler bendede xiomi airdots var sol kulaklıktan ses az geliyordu o plastik şeyi çıkarın bulakligin ses gelen yerinden ozaman ses net geliyor onun sebebi zamanla çoğalan kır toz ben yaptım duzeldu

Oyla:

ahmet5505

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arıza
Cihazım
mi8 pro
Konular
0
sol kulaklığımdan ses az geliyor resetledim yine olmadı bi ara yine olmuştu kendi kendiliğine düzelmişti yine oldu ama bu sefer düzelmedi ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sol kulaklıltan ses az geliyor ayarlarla hiç bir alakası yok çünkü ilk başta açılırkende ses az geliyor soldan daha önce de böyle sorun olmuştu bir müddet kullanmadım sonra düzeldi daha sonra temizlerken yine böyle oldu napmalıyım

Son düzenleme:
Oyla:

Ardaalbyrak26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
bilgisayar
Konular
0
Burası
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
huawei mate 20 lita kullanıyorum android sürümü güncel yeni kulaklık aldım ilk kez blueetoothllu kulaklık kullanacağım sol taraftan ses çok iyi geliyor sağdan çok az aynı yazdığın gibi muhtemelen aynı sorun aynı şekilde düzelir kulaklığım edifier x3, erişilebilirklik ayarlarına giriyorum sesle ilgili birşey yok yardım edebilir misin aga satıcıyla iletişime geçicem olmazsa

Oyla:
Üst Alt