- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Buse S. Yıldız hocam, romu yüklediniz mi? Durum nedir? 
Duyduğum bu şeylerden sonra fake olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm hocamBir an inanamadım fake sandım![]()
Ben 1 ay daha çalışacaklar diye bekliyordum açıkçası erken geldi işte acele ile olunca böyle oluyor1 ay daha çalışmaları lazım![]()
Buse S. Yıldız hocam dayanamaz yükler o da artık rom bağımlısı olduBuse S. Yıldız hocam, romu yüklediniz mi? Durum nedir?![]()
Xiaomi.eu ekibinin elindeki romlar sürekli seviye atlamasına rağmen stabil değilken bu rom stabil çıkarsa şoka girebilirimDuyduğum bu şeylerden sonra fake olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm hocam![]()
Ben 1 ay daha çalışacaklar diye bekliyordum açıkçası erken geldi işte acele ile olunca böyle oluyor![]()
Hocam ilk beta için stabil olmasını zaten çokta beklemiyorum ama insan içten içe bu kadar süre içinde nasıl olursa yapamazlar diye düşünüyorXiaomi.eu ekibinin elindeki romlar sürekli seviye atlamasına rağmen stabil değilken bu rom stabil çıkarsa şoka girebilirim![]()
Başlamak bitirmenin yarısıdır dediklerine göre yolu yarı etmişler hocamHocam ilk beta için stabil olmasını zaten çokta beklemiyorum ama insan içten içe bu kadar süre içinde nasıl olursa yapamazlar diye düşünüyor![]()
Bu saatten sonra artık işi çok ileriye taşımaları gerekiyor hocam. Malum insanoğlu doyumsuzBaşlamak bitirmenin yarısıdır dediklerine göre yolu yarı etmişler hocam![]()
Sistemin izin verdiği ölçüde kendi yetkinliklerinde birşeyler yapmaya çalışıyorlar hocam. Ya Xiaomi nin yazılım ekibi yetersiz, yada Android sistemi fazla uçmaya izin vermiyor yada donanımsal sınırlamalar var.Bu saatten sonra artık işi çok ileriye taşımaları gerekiyor hocam. Malum insanoğlu doyumsuz![]()